П`ятниця, 19.04.2024, 20:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Серпень » 10 » Слава хліборобам Саратщини!
14:58
Слава хліборобам Саратщини!

Районне свято з підведення підсумків збиральної компаній  відбулося 9 серпня 2017 року  в районному  будинку культури, де зібралися керівники та кращі працівники базових сільгосппідприємств району. У заході також взяли участь виконуючий обов’язки голови  райдержадміністрації Переправка Ю. П.,в.о.  голови районної ради Небога О. І.,  помічник-консультант народного депутата України Кіссе А.І –  Іожиця В.Г., начальник управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Кодрян Ж. М. та працівники управління та профільних служб району.

     Юрій Павлович привітав усіх  з завершенням збирання урожаю ранніх зернових колосових та зернобобових культур урожаю 2017 року.

      Він зазначив що працівниками агроформувань Саратського району вирощено та зібрано в поточному році понад 285 тис. тонн ранніх зернових колосових та зернобобових культур. Середня урожайність в цілому по району склала 48,8 центнерів з гектара. По урожайності наш район два роки поспіль є лідером в Одеській області.

      Аграрії Саратщини внесли свій достойний вклад в загальний каравай Одещини, в зміцнення продовольчої безпеки нашої держави, підвищення експортного потенціалу і іміджу України як зернової держави що заслуговує високої поваги і подяки.

      Отриманий результат став можливим завдяки збереженню та нарощуванню економічного потенціалу базових агроформувань та фермерських господарств району.

     За останні три роки, завдяки спільним зусиллям органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, керівників, пайовиків та членів трудових колективів сільгосппідприємств не допущено подрібнення крупних бюджетоутворюючих сільгосппідприємств та земельних масивів.

     Це дозволило в повній мірі застосувати на практиці сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур, наростити кількісно і якісно технічний парк машин та механізмів, які виконують технологічні операції в рослинництві, зберегти робочі місця в реальному секторі економіки та збільшити відрахування до зведеного бюджету району.

    Досягнутий в поточному році  урожай ранніх зернових колосових та зернобобових культур в нашому Саратському районі в першу чергу є результатом виваженої збалансованої кадрової політики, яку проводить виконавча влада в аграрному секторі економіки району на збереження людського капіталу – працівників робітничих професій та менеджерів управлінців. Завдяки задіянню в повній мірі іменно людського капіталу, а це біля трьох тисяч фахівців працюючих в аграрному секторі, в нашому районі із року в рік збільшуються об’єми виробництва сільськогосподарської продукції. Переважна більшість трактористів, водіїв, комбайнерів, ремонтників, працівників інших робітничих професій, які сьогодні успішно працюють на новій сучасній сільськогосподарській техніці – це жителі нашого Саратського району.

     В. о. голови райдержадміністрації відмітив кращі сільгосппідприємства району, які в цьому році побили власні рекорди по валовому намолоту зерна та по урожайності зернових культур.

      Перше місце в районі по валовому намолоту зерна зайняло селянське фермерське господарство «Балкани», голова Златов Радослав Миколайович. Господарство намолотило більше 34 тисяч тонн зерна при середній урожайності більше 61 цнт. з гектара.

     Друге місце по валовому намолоту зерна зайняв СВК «Дружба», голова   Чиклікчи Георгій Гаврилович  – більше 19 тисяч  тонн зерна при середній урожайності майже 54 цнт. з гектара.

  Третє місце по валовому збору зернових зайняв СВК «Родина», голова Саламаха Василь Дмитрович – більше 19 тисяч тонн при середній урожайності на круг біля 47 цнт. з гектара.

   Найкращих якісних показників по вирощуванню урожаю зернових колосових та зернобобових культур в поточному році досягли такі господарства району:

–       перше місце по урожайності досягнуто в СФГ «Балкани», голова Златов Радослав Миколайович – 61,3 цнт. з гектара.

–       друге місце по урожайності досягнуто в СВК «Сергіївка», голова Сиров Іван Демидович та СВК «Південний» голова Лазар Віктор Іванович -  55,5 цнт. з гектара.

–       третє місце по урожайності досягнуто в ТОВ  «Райлянка», директор Стоянов Ілля Петрович    – 53,9 цнт. з гектара.

Значно перевищує середньорайонний показник урожайності в наступних господарствав: СВК «Дружба», СГВК «Победа», СВК «Єдність народів», СВК «Прогрес», ФГ «Кулевча», ПСП «Ексім-Агро»,  ФГ «Агрохолдинг-2007».

  Переправка Ю. П. щиро подякував усім працівникам агропромислового комплексу за невтомну працю, за  достойний вклад в розвиток економіки, забезпечення продовольчої безпеки нашої держави та нашого регіону.

 Попереду в аграріїв району начало осінньо-польових робіт та закладка фундаменту урожаю наступного року.

 З трудовою перемогою аграріїв Саратщини привітали також в.о. голови районної ради Небога О. І.,  помічник-консультант  депутата Верховної Ради України Кіссе А.І – Іожиця В.Г.

 Важливим моментом святкування стало нагородження керівників та кращих працівників агроформувань.  Почесними грамотами Саратської районної державної адміністрації та Саратської районної ради і грошовими преміями відзначені  кращі працівники . Святкову програму гармонійно доповнили виступи артистів-аматорів Саратського  району.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 518 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024