Субота, 27.04.2024, 02:08
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 5 » «Сім чарівних нот»
10:30
«Сім чарівних нот»

4 жовтня в Комунальному закладі «Саратська дитяча музична школа» для учнів 4 класів Саратського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» було проведено бесіду-концерт «Сім чарівних нот». Викладачі закладу залучили дітей до прекрасного світу музики, вразили чудовим виконанням творів.
Міжнародний день музики щороку відзначається в усьому світі 1 жовтня. Основними цілями, які ставили перед собою творці даного свята, були: обмін досвідом між культурами різних країн та розповсюдженнямузичного
мистецтва. Незабаром це свято стало традиційним. Музиканти виконують всесвітньо відомі твори, які є світовою культурною спадщиною.
Міжнародний день музики - це свято для співаків і музикантів, для композиторів, учителів музики та учнів музичних навчальних закладів, але його можуть відзначати і, просто, всі любителі музики.
Професійні музиканти та співаки присвячують цій події різні концерти.
Музика здатна хвилювати наші почуття і надавати сильний вплив на наші емоції. Музика нам необхідна і вона не старіє. Мабуть, людей, абсолютно байдужих до музики, знайдеться зовсім небагато. Талановитим композиторам за допомогою музики вдається висловлювати стан своєї душі. Їх імена назавжди вписані в історію.
.Музика є чудодійним засобом залучення до добра і краси, вона пробуджує в нас уявлення про високе і величне, є чудовим тлом для виникнення духовної спільності.
Музика допомагає людям справлятися з болем і тугою, вона може покращити настрій, стимулювати смуток або радість. На думку вчених, музика може давати людині відчуття щастя. Кожен з нас має свої улюблені мелодії, які змушують нас плакати і радіти, дозволяють задуматися про сенс життя.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 581 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024