П`ятниця, 03.05.2024, 08:37
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Жовтень » 24 » Щедрий врожай Саратщини!
18:34
Щедрий врожай Саратщини!

На початку жовтня  на базі  КЗ «Саратський районний БДТ»  розпочала свою роботу районна виставка досягнень юних натуралістів „ Щедрість рідної землі ”, яка проводилась в цьому році в рамках Всеукраїнського фестивалю «Українська паляниця».  Метою фестивалю були: пропаганда серед молоді охорони природи, екології, сільського та лісового господарства, підвищення ефективності та якості організації роботи на навчально-дослідних земельних ділянках, шкільних лісництвах, поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрою населених пунктів та прилеглих територій,  формування у дітей та молоді шанобливого ставлення до народних традицій, вивчення, систематизація та поширення передового досвіду щодо організації діяльності куточків музеїв хліба у загальноосвітніх навчальних закладах.

    У виставці активну участь взяли керівники гуртків, вчителі, школярі Саратського району навчальних закладів освіти, їх батьки, небайдужі до природи та екологічного стану довкілля Саратщини.

   На експозицію було представлено 189 робіт за напрямами: участь у Всеукраїнських та регіональних біологічних проектах, робота з природним матеріалом, народні ремесла, практична природоохоронна роботи та природоохоронні акції, трудові акції, дослідницька робота в галузі сільськогосподарського напряму, інноваційна діяльність та передовий досвід, дослідницька робота в галузі лісового господарства, реабілітаційно-оздоровча робота.  Хвилюючись, учні презентували і захищали свої вироби  і вироби своїх друзів,   демонстрували вміння та навички в організації та проведенні дослідницької роботи.  Підтримкою дітям були вчителі і батьки, які хвилювалися не менше учасників.

   За підсумками та висновками районного журі переможцями з  презентації і захисту робіт  «Щедрість рідної землі» ЗНЗ району стали:

І місце  - Михайлівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» ;

ІІ місце – Зорянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей»; Плахтіївський НВК «ЗОШ №2 І-ІІІ ст. –гімназія»;

ІІІ місце – Розівська ЗОШ І-ІІІ ст., М-Новоросійська ЗОШ І-ІІІ ст. 

 

   З  презентації робіт «Українська паляниця»:

І місце  - Ярославська ЗОШ І- ІІІ ст.;

ІІ місце – Зорянський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. - ліцей»; Мирнопільська ЗОШ І-ІІІ ст. 

ІІІ місце – Плахтіївська ЗОШ І-ІІІ ст. №3, Кулевчанська ЗОШ І-ІІІ ст.

ІV місце  - Надєждинська ЗОШ І-ІІІ ст.; Плахтіївський НВК «ЗОШ №2 І-ІІІ ст. –гімназія».

 

   У номінації «Вироби» І місця посіли – 58 учасників, ІІ місця – 42 учасники, ІІІ  - 17учасників.

   У номінації «Природоохоронна та практична діяльність»  15 робіт були представлені на обласний етап.

 З  15.102014р. – 17.10.2014р. делегація у складі переможців Михайлівського НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. -  ДНЗ (ясла – садок)» Посторонка Анастасія (уч. 6 кл.)  і  Карась Калерія (уч. 5  кл.)  на чолі зі своїм керівником Вуколовою Х.О. педагогом – організатором, презентували роботи переможців районного етапу  в м. Одеса. Результат – V призове місце серед 25 районів Одеської  області. У своєму виступі дівчатка розповіли, яка щедра Саратська земля на врожай та багата талановитими людьми.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 534 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024