Субота, 20.04.2024, 02:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Вересень » 1 » Серпнева конференція працівників освіти Саратщини
09:55
Серпнева конференція працівників освіти Саратщини

 30 серпня 2016року в Саратському районному Будинку культури відбулася серпнева конференція  педагогічних працівників Саратщини. У форумі  взяли участь голова Саратської райдержадміністрації Лев М.О., голова районної ради Райнов Б.І., заступник голови  РДА Ротар В.В., заступник голови райради Небога О.І.,  делегації закладів освіти Саратщини, голови сільських рад.

Традиційно напередодні 1 вересня  освітяни району урочисто,  з квітами та подарунками, провели  на заслужений відпочинок 12 ветеранів педагогічної праці, майстрів своєї справи, які вивчили та виховали не одне покоління школярів. Їм на зміну прийшли  12 молодих, сповнених енергії та  цікавих ідей,  фахівців – випускників університетів та педагогічних вузів, яких селищна та сількі школи  радо прийняли в учительську родину.

Про основні підсумки діяльності закладів освіти району у 2015/2016 навчальному році та основні завдання на 2016/2017навчальний рік в умовах реформування освітньої галузі  доповів начальник відділу освіти Ходос В.В., який детально проаналізував стан роботи з дошкільної освіти, загально-середньої освіти, методичної роботи, роботи з обдарованими учнями, виховної роботи, оздоровлення дітей та позашкільної освіти. Валентин Валентинович також  поінформував колег  про перспективи реформування  закладів освіти в умовах децентралізації,  роботу щодо визначення опорних шкіл та освітніх округів в районі.

Про  стан реалізації закону  «Про добровільне об’єднання  територіальних громад в Україні»  в Саратському районі та  підготовку   соціальної сфери до реформування поінформували присутніх  і керівники району – голова райдержадміністрації Лев М.О. та  голова райради Райнов Б.І.  На думку  Михайла Лева,  реформа освітньої галузі,  яка певною мірою буде супроводжуватися скороченнями  кількості закладів освіти, краще  було б проводити   в період економічного зростання,  коли  створюються робочі місця, і  педагогічні працівники могли б  легко  отримати  іншу роботу.    Проте голова райдержадміністрації  також вважає неприпустимим   використання  в процесі децентралізації етнічного  та  національного фактору, на яких  останнім часом спекулюють окремі відомі на півдні України політики. 

«Ви, вчителі – справжня інтелігенція району, вкладаєте душу та серце в підростаюче покоління, на яке потім покладається відповідальність за майбутнє країни. Саме ви впливаєте на формування громадської думки і від вашої  громадянської позиції  значною мірою залежить, як буде розвиватися наш район», - відзначив Лев М.О.  

 За підсумками підготовки закладів освіти до нового навчального року Михайло Лев  та Борис Райнов  нагородили  керівників закладів  освіти грамотами райдержадміністрації та районної ради.  

 Також за підсумками 2015/2016 н.р. багато педагогів  були відзначені   нагородами   Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, районного відділу освіти, районної профспілки  педагогічних працівників.

 Крім того, на конференції були нагороджені освітні заклади – переможці районної спартакіади школярів.  


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 463 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024