Четвер, 25.04.2024, 02:51
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 4 » Семінар-практикум учасників І районного етапу Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)
22:24
Семінар-практикум учасників І районного етапу Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

На весняних канікулах в КЗ «Саратський районний БДТ» відбувся семінар – практикум учасників І районного етапу Всеукраїнської дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Зі Стратегією національно – патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 рр., Розпорядженням Голови Одеської обласної державної адміністрації № 68/А – 2016 від 09.02.2016р. «Про проведення у 2015/2016 н.р. Всеукраїнської дитячо – юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») учасників семінару ознайомив начальник відділу освіти Саратської РДА Ходос В.В., звернувши увагу на те, що в Україні національно-патріотичне виховання дітей та  молоді має стати одним із пріоритетних напрямів діяльності держави та суспільства щодо розвитку громадянина як високоморальної особистості, яка плекає українські традиції, духовні цінності, володіє відповідними знаннями, вміннями та навичками, здатна реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства, готова до виконання обов’язку із захисту Батьківщини, незалежності та територіальної цілісності України.

Адміністрація КЗ «Саратський районний БДТ» довела до відома учасників семінару склад штабу, суддівської колегії, умови проведення гри, конкурси, розпорядок дня. Друга частина семінару відбулася на території парку с. Новоселівка, де Сирбу Ю.Ф., вчитель фізичної культури Новоселівського НВК, керівник гуртків «Пішохідний туризм» КЗ «Саратський районний БДТ» разом зі своїми вихованцями ознайомив присутніх з обладнанням та умовами проходження етапів туристсько-спортивної смуги перешкод.

Відповідно до Всеукраїнського Положення про проведення гри в нашому районі планується провести її 12.05.-14.05.2016р. на базі КЗ «ДОЗ «Сонячний».

З 13 по 17 квітня керівники команд, які будуть готувати команди до районного етапу відвідають обласний семінар – практикум, вишкіл в умовах польового табору.

Сподіваємось, що завдяки гарній і чіткій організації, професійній компетентності штабу, спільними зусиллями органів державної влади та місцевого самоврядування, заступників з виховної роботи та вчителів фізичної культури закладів освіти, гра набере обертів і наші діти будуть із задоволенням брати в неї участь!

А.А. Сердюк,

директор КЗ «Саратський районний БДТ»

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 437 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024