П`ятниця, 26.04.2024, 04:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Серпень » 22 » Селекторна нарада ОДА за участю голів райдержадміністрацій
12:34
Селекторна нарада ОДА за участю голів райдержадміністрацій

21 серпня 2017 року під головуванням заступника голови Одеської Шаталової С. М відбулася чергова селекторна нарада з керівниками райдержадміністрацій в режимі відеозв’язку.

У нараді взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П., начальник управління соціального захисту населення РДА Голубчик Т.І. та начальник відділу агропромислового та економічного розвиту РДА Кодрян Ж.М.

В ході наради розглянуто питання соціально-економічого блоку.

Про проекти регіонального розвитку, які можуть реалізуватись за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від ЄС у рамках Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики - Підтримка регіональної політики України»   поінформувала  Юлія Молодожен, директор Одеського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування, доктор наук з державного управління, експерт з питань розвитку територій та  Бондарук В. І.,  експерт (радник) з питань регіонального розвитку Одеського відокремленого підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування

Про призначення, перерахунок та монетизацію субсидій населенню для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг  доповіла Лілія Коваленко - директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації.

  По закінченню відеоконференції в.о. голови Саратської  РДА Переправка Ю.П. надав керівникам структурних підрозділів відповідні доручення щодо виконання визначених в ході наради завдань.  


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 443 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024