Субота, 20.04.2024, 01:43
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Серпень » 14 » Селекторна нарада облдержадміністрації.
15:48
Селекторна нарада облдержадміністрації.

14 серпня 2017 року під головуванням  заступників голови Одеської облдержадміністрації Колебошина С.В. та Шаталової С. М відбулася  чергова селекторна нарада з керівниками райдержадміністрацій в режимі відеозв’язку.

У нараді взяли участь керівник апарату райдержадміністрації  Кімліченко Л.В., начальник управління освіти, сім’ї, молоді та спорту РДА Гайдук Н.О., головний спеціаліст зазначеного управління Страт Н.Г.,  завідувач сектору комунікацій з громадськістю апарату РДА Кошельник Н.Г. та головний спеціаліст сектору Влаєва М.Д.

        В ході наради директор Департаменту освіти і науки Одеської облдержадміністрації Лончак О.А. проаналізував стан охоплення дошкільними навчальними закладами дітей в Одеській області, зосередився на проблемних питаннях у цьому питанні та  надав рекомендації щодо їх вирішення.

   За даними  профільного управління Саратської РДА, на сьогодні в Саратському районі  з 32 ДНЗ функціонують 29. Мережа дошкільних навчальних закладів, на жаль, зменшилася за рахунок ліквідації, реорганізації та призупинення трьох ДНЗ. Так, рішенням сесії Надеждинської сільської ради від 22.01.2016 року №78-VІІ з 1 травня 2016 року ліквідовано КЗ «Пасічнянський ДНЗ (ясла-садок)». Відповідно до рішення сесії Саратської селищної ради від 25 травня 2016 року №188-VІІ припинив свою діяльність, як окрема комунальна дошкільна навчальна установа, Саратський дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №1» шляхом приєднення до КЗ «Саратьский ДНЗ (ясла-садок) №2». Рішенням двадцятої сесії сьомого скликання Зорянської сільської ради з 17.07.2017 року призупинена діяльність КЗ «Зорянський ДНЗ (ясла-садок)».

У зв’язку із браком фінансування, економічним та раціональним використанням бюджетних коштів та зменшенням кількості дітей на території населених пунктів району з 90 груп на даний час функціонує 84 (призупинено роботу груп в КЗ «Зорянський ДНЗ (ясла-садок) №2» – 1 група; КЗ «Плахтіївський ДНЗ (ясла-садок) №1» – 1 група; КЗ «Плахтіївський ДНЗ (ясла-садок) №2» – 1 група; КЗ «Ройлянський ДНЗ (ясла-садок)» – 1 група; КЗ «Успенівський ДНЗ (ясла-садок)» – 1 група; Забарський НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ (дитячий садок)» – 1 група). Відновлення роботи призупинених груп буде здійснено у разі збільшення кількості дітей у дошкільних навчальних закладах.

Черга існувала та існує ще у дошкільних закладах сіл Міняйлівка (20дітей), та Новоселівка (28 дітей).

 Дошкільні навчальні заклади району відвідують вихованці віком від 1 до 6 (7) років - 1684  дитини, з них віком від 3 до 6(7) років – 1531 дитина. Оскільки в районі проживає 1866 дітей, це складає 82% від загальної кількості. Охоплено соціально-педагогічним патронатом 50 дітей. Всього в Саратському районі дошкільною освітою охоплено 1581 дитина віком від 3 до 6(7) років, що складає 85% - на фоні  інших районів області  цей показник є одним з кращих.

  Також  під час селекторної наради  було розглянуто питання про роботу райдержадміністрації щодо якісного наповнення своїх  сайтів. Тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління комунікацій та інформаційної політики облдержадміністрації  Сенча С.А. звернув увагу на необхідності ведення офіційних веб-сторінок райдержадміністрацій відповідно до вимог чинного законодавства.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 420 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024