Понеділок, 20.05.2024, 08:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Січень » 23 » Саратський район відвідала в.о. заступника голови облдержадміністрації Марія Гайдар
17:08
Саратський район відвідала в.о. заступника голови облдержадміністрації Марія Гайдар

20 січня 2016 року з метою моніторингу  стану доріг області за дорученням голови обласної державної адміністрації  Саакашвілі М.Н.,   Саратський район відвідала в.о. заступника голови облдержадміністрації Гайдар М.Є.

    Голова райдержадміністрації Лев М.О. поінформував  Марію Єгорівну про заходи вжиті райдержадміністрацією щодо  розчистки доріг та відновлення життєдіяльності  району. Михайло Олександрович відзначив, що силами  районних служб –  Саратської ДЕД,  рятувальників та  базових господарств  у стислі терміни розчищено практично всі щляхи обласного і внутрішньорайонного сполучення, зокрема, маршрути: Сарата-Світлодолинське-Введенка, Забари-Ройлянка-Успенівка- дорога М15, дорога М15-Ярославка-Розівка-Кулевча-Сергіївка, Сарата-Плахтіївка,  Сарата-Надежда-Фараонівка-Фуратівка,  Фараонівка-Петропавлівка,    ділянка дороги Т16 по території району,   Михайлівка-Долинка.

       Єдиною проблемою лишається дорога  до найвіддаленішого села – Старосілля. Через особливості ландшафту і великі намети  її розчищення є на сьогодні є ускладненим. «Село забезпечено електро- та  водопостачанням, є проблеми з запасами хліба. У найближчу добу ми прокладемо дорогу до Старосілля. Якщо не вийде  за звичним маршрутом з боку Міняйлівки,  будемо розчищати шлях через Тарутинський полігон», - зауважив Михайло Лев.

        Під час свого візиту Марія Гайдар провела нараду з керівниками медичних установ району -  головним лікарем КЗ «Саратська ЦРЛ» Димурою Є.З., головним лікарем КЗ «Саратський РЦ ПМСД» Стогній О.П.,  начальником  Сарастького міжрайонного управління СЕС, головним санітарним лікарем Саратського та Арцизького районів Волковою Н.І., головним акушером-гінеколом, зав. акушерсько-гінекологічним відділенням  Саратської ЦРЛ  Сиротенко Н.Г. Медики поінформували про ситуацію з захворюваністю на ГРИП та ГРВІ: в  поточному місяці зареєстровано  5 випадків захворювання   на ГРИП ( на жаль один випадок з летальним наслідком),  в лікарні перебувають 7 хворих на ГРВІ, 15 – з пневмонією, 6 дітей з діагнозом гострий бронхіт, важкохворих  немає. Ситуація з захворюваністю в районі  є контрольованою і має тенденцію до зниження. 

    Голова райдержадміністрації Михайло Лев звернувся до в.о. заступника голови облдержадміністрації з проханням   розглянути питання про відкриття на базі акушерського-гінекологічного відділення Саратської ЦРЛ перинатального центру, який обслуговуватиме породіль  Саратського та сусідніх  районів. Для цього є всі необхідні умови: зручне   розташування з точки зору логістики, просторі приміщення,  розташовані на трьох поверхах відділення, достатня матеріально-технічна база, професійний медичний персонал.  

     В ході робочої поїздки Марія Гайдар особисто ознайомилась з умовами та  роботою  терапевтичного та акушерсько-гінекологічного відділень Саратської ЦРЛ.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 584 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024