Четвер, 25.04.2024, 15:43
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Жовтень » 17 » Саратський район на ІІІ місці!
15:38
Саратський район на ІІІ місці!

Осінь – це пора багатства…багатства врожаю та буйство осінніх кольорів. Осінь, як справжня господиня, зустрічає гостей на воротах своєї господи, наготувавши безліч смачних страв, прикрасивши квітами подвір’я, назбиравши цілий віз дарунків щедрого врожаю.

З метою сприяння розвитку пріоритетних напрямків еколого – натуралістичної освіти та з нагоди 100 – річчя позашкільної освіти в Україні в кінці вересня в КЗ «Саратський районний БДТ» відбулась традиційна виставка – конкурс досягнень юних натуралістів "Щедрість рідної землі". Виставка - конкурс це не тільки виготовлення поробок, а й підсумки еколого – натуралістичної роботи за рік, дослідно-експериментальна робота учнів нашого району в галузі сільського та лісового господарства, на навчально-дослідних ділянках, власних присадибних ділянках і теплицях, в галузях біології, рослинництва та тваринництва, роботи музеїв та куточків хліба, практичної природоохоронної роботи та участь в природоохоронних, трудових акціях.
В цьому році у конкурсі активну участь взяли учні 22 навчальних закладів освіти району, вихованці гуртків КЗ «Саратський районний БДТ» .
На виставку було представлено 230 поробок. Завдяки креативності педагогів, допомозі батьків, багатогранній, творчій уяві дітей, кожна композиція неповторна, їх навіть важко оцінити, щоб визначити кращих, оскільки роботи були дуже різнопланові. Фантазіям дітей не було меж - чарівні квіти, підвіски, скриньки з мушлі, різноманітні будиночки з природного матеріалу, чайні сервізи з макаронних виробів, кошики, тваринки з шишок, вироби з зерна, солоного тіста, соломки, ляльки з лушпиння кукурудзи, ляльки - мотанки, водоспади з каміння, різноманітні картини з насіння, крупи …
Відповідно до умов конкурсу представники закладів освіти презентували свої експозиції. Оригінально і з творчим підходом розкрили у своїх презентаціях та стали призерами делегації Зорянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» (І місце), опорний заклад Кулевчанська ЗОШ І-ІІІ ступенів (ІІ місце), Фараонівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ (ясла - садок)» (ІІІ місце).          Арнаутова Анастасія, учениця 9-Б класу та Янєв Сергій, учень 11- І класу Зорянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей» 10 жовтня презентували досягнення юних натуралістів Саратського району в Одеському обласному гуманітарному центрі позашкільної освіти та виховання. За висновками обласного журі Саратський район посів ІІІ призове місце
Дякуємо всім учням, керівникам та батькам за активну участь, естетичний смак, яскравість, розмаїття експозиції та нестандартний підхід.

Мелованова О.О.,
методист КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 448 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024