П`ятниця, 19.04.2024, 02:09
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Серпень » 22 » Саратський центр зайнятості провів семінар для учасників АТО
09:55
Саратський центр зайнятості провів семінар для учасників АТО

16 cерпня 2016 року в приміщенні Саратського районного центру зайнятості відбувся  семінар для учасників АТО, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.  Захід був проведений спільно з представниками  райвійськкомату (Мізюченко Т.А)., Саратської РДА  (Осики О.Б.  та Бондаренко М.П.,  Даніленко В.В.)  секретаря Саратської районої грамадської організації « Саратський центр по захисту прав підприємців» ,   безробітні з числа учасників АТО та військовослужбовців, які перебувають на обліку у РЦЗ.

 Семінар відкрила профорієнтатор Саратського районного центру зайнятості Осика М.А., яка розповіла про те, що Президент Петро Порош  енко підписав Закон України № 1436-VIII «Про внесення зміни до статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» щодо додаткових гарантій у сприянні працевлаштуванню учасників бойових дій, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення». Зміни стосуються лише осіб, які зареєстровані в державній службі зайнятості та перебувають на обліку як безробітні.

Роботодавцям було доведено те, що хто  працевлаштує на нове робоче місце учасника АТО за направленням Державної служби зайнятості строком не менше, ніж на два роки, щомісяця компенсуються фактичні витрати у розмірі єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Також перед  учасниками семінару виступила  робітник військомату Мізюченко Т.А. , яка проінформувала про переваги проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України , тобто  про розміри грошового забезпечення, соціального захисту , медичного обслуговування та відповіла на запитання, які ставили учасники семінару. Учасникам АТО роздано буклети щодо надання послуг зі сприяння працевлаштуванню військовослужбовців, звільнених зі Збройних сил України, та членів їх сімей.

Учасники АТО подякували за проведений семінар.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 447 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024