П`ятниця, 19.04.2024, 06:04
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 26 » Саратська районна організація ветеранів відзначила 30-річчя з дня створення
18:23
Саратська районна організація ветеранів відзначила 30-річчя з дня створення

23 травня 2017 року  Саратська ветеранська організація відзначила своє 30-річчя з дня утворення. У районному будинку культури зібралися керівники первинних осередків партії, активісти волонтерського руху, сільські голови, депутати різних рівнів.

      Зареєстрована в 1987 році, ветеранська організація займається захистом законних прав та інтересів більше 9 тис. ветеранів та налічує сьогодні 24 первинны осередки, а також 23 організації у виробничій сфері. Члени ветеранських організацій постійно беруть участь в організації та проведенні заходів, тісно співпрацюючи з райнною владою,  сільськими радами, територіальним центром, депутатами різних рівнів.

      З вітальним словом звернувся до учасників заходу голова районної організації ветеранів війни і праці - І. Ф. Сапунов. Він зупинився на основних напрямках роботи ветеранської організації, выдзначив активістів подяками та грамотами.

 Зі словами привітань до ветеранів звернулися керівник апарату райдерждміністрації Кімліченко Л.В., керуючий справами районної ради Тодоров М.І., Саратський селищний голова Негодяєв А.Л., Світлодолинський сільський голова  Проданов В. П., депутат райради Атанасов В.С., заступник голови районної ради воїнів-інтернаціоналістів Лучніков В.М., помічник-консультант  народного депутата України  - Іожица В.Г.

 Як і годиться, на святі вручалися подяки і грамоти, подарунки та грошові премії,  а святкового настою додали  виступи місцевих артистів, в числі яких були самі члени ветеранської організації. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 344 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024