Вівторок, 16.04.2024, 14:32
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Березень » 18 » «Саратська ДМШ»
10:19
«Саратська ДМШ»

18 березня в КЗ « Саратська ДМШ» пройшов територіальний конкурс учнів молодших класів фортепіанних відділів шкіл естетичного виховання. Серед учасників конкурсу учні 2, 3, 4-тих класів ДМШ. м. Б-Дністровського, Арцизу, Сарати, сел. Старокозаче, Випасне. Всі учасники виявили добрий рівень виконання творів. 1-ше місце здобули учениця 2-го класу Арцизької ДМШ Данева Віка та 4-го класу Б-Дністровської ДМШ Копилова Даша, 2-ге місце вибороли учні Саратської ДМШ Георгіева Алла та Железняк Алла, на 3-му місці учні Саратської ДМШ 3-го класу Сторчеус Максим, Унтілова Маша, Арцизької ДМШ Балабан Маргарита.

 

Директор КЗ «Саратська ДМШ»        Л.К. Горшкова

 

 

 

 

18 березня учні КЗ «Саратська ДМШ» брали участь в обласному огляді – конкурсі солістів та ансамблів малих форм учнів хореографічних відділень та класів шкіл естетичного виховання в м.Одесі відповідно плану організаційних та навчально-методичних заходів відділу мистецьких навчальних закладів та методики управління культури і туризму Одеської обласної державної адміністрації. Учениця 6-го класу хореографії Желоба Ірина Саратської ДМШ посіла 3 місце в номінації «солісти». Хореографічний колектив «Любисток» (молодша група) посів в номінації «ансамблі малих форм» 2 місце.

 

Директор КЗ «Саратська ДМШ» Л.К. Горшкова

 

 

 

16 березня учні КЗ «Саратська ДМШ» брали участь у 2-му обласному конкурсі – огляді вокальних та фольклорних ансамблів учнів шкіл естетичного виховання у відповідності із планом організаційних та навчально – методичних заходів, який пройшов у м.Білгород – Дністровський. В огляді брали участь творчі колективи із м.Білгород – Дністровського, Сарати, Арцизу, Шабо, Випасного. Головна мета огляду – конкурсу – підвищення вокальної майстерності та культури ансамблевого співу. До складу журі були запрошена викладач училища мистецтв і культури ім. Данькевича Нестеренко С.А. Оцінювання виступів відбувалось за 15 бальною системою. Творчі колективи Саратської ДМШ отримали 14 балів і запрошені до участі в 3-му турі огляду – конкурсу в м.Одеса. 15 балів та запрошення до участі в 3-му турі отримали вокальні ансамблі Білгород – Дністровської ДМШ.

 

 

Директор КЗ «Саратська ДМШ» Л.К. Горшкова


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 519 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024