Середа, 08.05.2024, 03:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Травень » 12 » Саратщина відзначила 70-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі та 70-у річницю завершення Другої світової війни
14:50
Саратщина відзначила 70-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі та 70-у річницю завершення Другої світової війни

9 травня  2015 року разом з усією Україною  Саратщина відзначила 70-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі та   70-у річницю завершення Другої світової війни.

Мешканці району вшанували подвиг українського народу, його визначний внесок  в перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні та висловлювали щиру повагу ветеранам війни.

В усіх населених пунктах  району  відбулися  святкові заходи з нагоди Дня Перемоги – покладання квітів до меморіалів та пам’ятників загиблих воїнів, урочисті мітинги за участю місцевих жителів та гостей, представників органів влади та громадськості.

    Зокрема, урочистості в селищі  Сарата розпочалися з покладання вінків та квітів до Кургану Слави, пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, та до меморіалу загиблих воїнів.

      Під час урочистого мітингу біля меморіалу загиблих воїнів зі словами привітання та подяки ветеранам  звернулися т.в.о. голови райдержадмінстрації Узунов А.М., заступник голови районної ради Фабрикатор О.О., Саратський селищний голова Негодяєв А.М., голова Саратської районної організації ветеранів України Сапунов І.Ф., помічник народного депутата України Кіссе А.І.- Іожица В.Г.  

Цікаву художню програму підготували учні Саратської школи –гімназії та працівники районного будинку культури.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 738 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024