Середа, 24.04.2024, 19:50
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 12 » Саратщина провела в останню путь свого 23-річного сина –героя Максима Кривиденка.
16:29
Саратщина провела в останню путь свого 23-річного сина –героя Максима Кривиденка.

Сьогодні, 12 вересня, Саратщина провела в останню путь свого 23-річного сина –героя Максима Кривиденка, старшого содата, стрільця-снайпера 2-ї роти 18-го батальйону 28-ї окремої механізованої бригади. 
Попрощатися з Максимом прийшли рідні, друзі, товариші по службі, ветерани АТО, волонтери, представники органів влади, мешканці Саратщини та інших районів області.
За уточненою інформацією та свідченнями очевидців, Максим загинув 9 вересня близько 22-ї години в районі селища Красногорівка Мар'їнського району Донецької області внаслідок осколкових поранень під час мінометного обстрілу 82-мм
мінами наших позицій. Разом з Максимом отримав поранення і його побратим, але рани Максима виявились надто важкими, він помер дорогою до лікарні.
У пам’яті жителів Саратщини Максим був, є і лишатиметься назавжди справжнім Героєм України. Як написав на своїй сторінці у мережі ФБ волонтер Ян Осока, «він Герой не тому що загинув, він Герой, тому що він так жив». Максим мріяв про краще майбутнє для свої держави, і боровся за це не словом, а справою – на київському Майдані, зазнаючи катувань у застінках ФСБ РФ у окупованому Криму, захищаючи незалежність та сувернітет України у лавах Збройних Сил на Донбасі.
У Максима Кривиденка залишились батьки, брат, три сестри (одна є його двійнятком) та кохана дівчина.
Герої не вмирають! Ми завжди пам’ятатимемо тебе, Максиме! Нехай земля буде пухом! Слава нашим полеглиглим землякам – Максиму Кривиденку, Дмитрові Сирбу, Геннадію Лиховиду та всім загиблим захисникам України! Слава Україні!

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 1140 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024