Неділя, 19.05.2024, 02:11
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2015 » Жовтень » 15 » Сарата відзначила День захисника України та Храмовий день
20:04
Сарата відзначила День захисника України та Храмовий день

14 жовтня мешканці селища Сарата відзначили День захисника України  та  Храмовий день  - на честь свята Покрови  Пресвятої Богородиці та заснування в Сараті Свято-Покровської церкви.

У святкових заходах взяли участь голова Саратської районної державної адміністрації Лев М.О., Саратський селищний голова Негодяєв А.Л., керуючий справами районної ради Тодоров М.І., працівники райдержадміністрації, районної та селищної ради, ветерани,  громадськість селища. 

Вітаючи  саратців з Храмовим днем, голова райдержадміністрації Михайло Олександович Лев, зокрема,   відзначив: «Мені дуже приємно перебувати  серед таких  працелюбних, порядних, хороших людей. Сподіваюся, ми разом зможемо зробити так, щоб Сарата розвивалася більш динамічно, щоб її інфраструктура була не гіршою,  ніж в наближених до обласного центру районах, щоб  до нас  приходили інвестиції,  а прості люди, які  тут  мешкають, мали гідне життя. Потенціал для цього в нашому районі є і я робитиму все можливе для того, щоб соціально-економічна ситуація в районі змінилася на краще».    

          Учасники  ходи поклали вінки та квіти  до пам’ятників засновникам Сарати -  пастору Ігнацу Ліндлу та на  старому Лютеранському кладовищі,  та вшанували пам'ять тих, хто в різні роки віддав життя за свою Вітчизну, поклавши квіти до  Меморіалу воїнів, загиблих у Другій Світовій війні, до пам’ятника  загиблим воїнам-інтернаціоналістам та до меморіальної дошки Дмитра Сирбу, який загинув у липні 2014 року на Донбасі.

         Програму святкового дня  продовжили  святкова літургія у Свято-Покровській  церкві, турнір з волейболу у спортивній залі школи,  шаховий турнір та  виставка творів народного  мистецтва  у фойє районного будинку культури  та святковий  концерт.

 

Відділ комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 663 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024