П`ятниця, 26.04.2024, 10:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Вересень » 26 » Розширена апаратна нарада Саратської райдержадміністрації
15:35
Розширена апаратна нарада Саратської райдержадміністрації

26 вересня 2016 року відбулася розширена апаратна нарада  райдержадміністрації, яку провів заступник  голови райдержадміністрації  Ротар В.В. за участю першого заступника голови РДА  Переправки Ю.П.

Про хід проведення комплексу осінньо-польових робіт 2016 року сільськогосподарськими підприємствами Саратського району доповів  голова комісії з припинення управління агропромислового розвитку  Саратської райдержадміністрації Боу В.Я. На даний час у господарствах району  закінчується  збір врожаю соняшника та  кукурудзи на зерно і активно ведуться роботи по збиранню винограду.   На полях Саратського району, згідно оперативної звітності, станом на 23 вересня поточного року вже зібрано соняшнику на площі 19204 га, це 87,0 % від загальної площі збирання, намолочено 44718 тонн, середня врожайність складає 23,3 цнт/га. Комплекс заходів, у цей період включає, також  посів озимих під врожай 2017 року.  Так, під майбутній врожай озимих  культур відведено – 58,3 тис. га, у тому числі під озиму пшеницю – 34,7 тис. га, озимий ячмінь – 17,7 тис.га, озимий ріпак – 5,9 тис.га.  Станом на  23 вересня поточного року, згідно оперативної звітності, посіяно озимого ріпаку на площі – 3,3 тис. га, що становить 55,0 % від прогнозованої площі посіву. Також ведеться активна підготовка грунту під посів озимих на тих полях, де вже зібрано кукурудзу на зерно та соняшник.

Стан надходжень єдиного податку в розрізі сіл, селища Саратського району за 8 місяців 2016 року проаналізувала начальник відділу доходів   фінансового управління районної державної адміністрації Семенюк І.В.

Про забезпечення реалізації прав дитини на сімейне виховання, удосконалення роботи опіки і піклування із забезпечення прав та інтересів дітей в районі доповіла завідувач сектором з усиновлення, опіки, піклування та сімейних форм виховання  служби у справах дітей РДА Димитренко І.А.

На теперешній час в Саратському районі функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу (Кравченко с. Над’ярне, Любка с. Сергіївка) та 10 прийомних сімей, де виховується 32 дитини-сироти та дитини, позбавлених батьківського піклування. На первинному обліку в службі у справах дітей перебуває 166 дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування. Під опікою та піклуванням перебуває 114 дітей вищезазначеної категорії. Громадянами України усиновлено 2 дітей позбавлених батьківського піклування.

 

З початку 2016 року окремими розпорядженнями голови районної державної адміністрації надано 32 дітям надано статус дітей-сиріт, та дітей, позбавлених батьківського піклування та поставлено на первинний в службу у справах дітей. Влаштовано під опіку та піклування 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.  П’ять осіб, які бажали взяти на виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пройшли навчання опікунів, піклувальників в Одеському обласному центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, за письмовими поданням, рекомендаціями  та відповідним пакетом документів, підготовленими та направленими заздалегідь службою у справах дітей Саратської РДА. До їх сімей вже влаштовані діти відповідного статусу. Більша кількість дітей, які  набули статус сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування були влаштовані в сім’ї родичів та близьких знайомих.

 В ході наради було заслухано звіти голови Петропавлівської сільської ради Чернової О.М.  та голови Розівської сільської ради Отян Л.Г. про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Петропавлівка та Розівка. Cільскі  голови поінформували про роботу  органів місцевого самоврядування щодо наповнення місцевих бюджетів,  у сфері соціального захисту населення, вирішення земельних питань, розвитку  соціальної інфраструктури  сіл. Зокрема Петропавлівський сільський голова Чернова О.М. серед найзначніших подій цього року для села  назвала відкриття нового приміщення Петропавлівської амбулаторії, яке відбулося завдяки сприянню голови райдержадміністрації Лева М.О. та голови районної ради Райнова Б.І.  На капітальний ремонт будівлі амбулаторії було виділено 670 тис. грн.  з обласного бюджету, 511 тис. грн. – з районного та 9 тис.грн - з бюджету Петропавлівської сільської ради. Сьогодні амбулаторія обслуговує мешканців Петропавцівки, Міняйлівки, Фуратівки, Старосілля та  Семисотки. На даний час в Петропавлівці також за рахунок районного бюджету та субвенції з  бюджету сільської ради (загалом виділено 141 тис.грн.) відремонтовано будівлю  швидкої допомоги, де раніше знаходилася амбулаторія. Як повідомив заступник голови РДА Ротар В.В.,  функціонувати пункт швидкої допомоги почне з наступного року,  для цього при формуванні бюджету на 2017 рік планується передбачити  відповідне фінансування.

Розівськй сільський голова Отян Р.Г.  повідомила, що цьогорічнй бюджет сільської ради на поточний рік   було затверджено  у сумі 1239,6 тис. грн.  Станом на 1 вересня 2016 року доходна частина   сільського  бюджету  виконана на 152%,  що на 250 тис.грн більше від запланованого.  Цими показниками  Лариса Григорівна завдячує також керіництву району Леву М.О. та Райнову Б.І., які домоглися  підвищення  процентної ставки орендної плати за землю для сільгоспвиробників.  Завдяки додатковим надходженням Розівській сільраді вдалося, зокрема, облаштувати   місцевий  парк відпочинку – з фонтаном, ігровими та спортивним майданчиками,  в стані реалізації – плани щодо проведення вуличного освітлення по вул. Привокзальна та Виноградна.

 

  Також в ході  розширеної апаратної наради були розглянуті питання:   

         - про виконання плану роботи Саратської районної державної адміністрації за ІІ квартал 2016 року;

         - про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства у фінансовому управлінні районної державної адміністрації. начальник фінансового управління районної державної адміністрації.

      - про підсумки роботи  зі зверненнями громадян в Саратській районній державній адміністрації та органах місцевого самоврядування за І півріччя 2016 року.

      - про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 505 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024