Четвер, 28.03.2024, 18:14
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Вересень » 1 » Розширена апаратна нарада Саратської райдержадміністрації
09:50
Розширена апаратна нарада Саратської райдержадміністрації

31 серпня 2016 року перший заступник голови РДА Переправка Ю.П. та заступник голови РДА Ротар В.В. провели розширену апаратну нараду Саратської райдержадміністрації, в якій взяли участь заступник голови районної ради Небога О.І., начальник Саратського відділення поліції Перебийносюк Р.М., керівники територіальних підрозділів органів виконавчої влади, державних та комунальних установ та організацій. 

В ході апаратної наради про підсумки проведення чергового призову громадян району на строкову військову службу до Збройних сил України та інших військових формувань України у квітні-червні 2016 року доповів т.в.о. військового комісара Саратського районного військового комісаріату, майор Янєв А.Д. За інформацією райвійськкомату, у зазначеному періоді 66 призовників пройшли медичний огляд, за його результатами лише 11 осіб (фактично 50% від плану ) було призвано на строкову військову службу. Андрій Янєв закликав районну владу та правоохоронні органи до активізації співпраці у виявлені осіб, які ухиляються від виконання військового обов’язку. 
Учасники наради також заслухали звіти голови Сергіївської сільської ради Тимохіної Л.В. та голови Новоселівської сільської ради Тетю Г.П. про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Сергіївка та Новоселівка та з питань роботи зі зверненнями громадян у зазначених сільрадах. Доповідачі зупинилися на питаннях виконання місцевих бюджетів, утримання та ремонту доріг, фінансування об’єктів соціальної сфери сільських громад – дитячих садків, будинків культури, закладів охорони здоров’я. 
Про стан державної реєстрації розпоряджень голови районної державної адміністрації, які є нормативно-правовими актами у І півріччі 2016 року поінформував головний спеціаліст юридичного сектору апарату районної державної адміністрації Бузган О. В. 
Про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства у відділі ведення Державного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації доповіла начальник відділу ведення Держаного реєстру виборців апарату районної державної адміністрації Бондаренко Н.О. 
За результатами розгляду питань порядку денного розширеної апаратної наради керівники РДА надали окремі доручення, визначили виконавців та терміни виконання завдань.



ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 425 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024