Четвер, 25.04.2024, 02:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 31 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації
16:46
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації

30 жовтня 2017 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів розширену апаратну нараду, в якій взяли участь перший заступник голови РДА Переправка Ю.П., керівник апарату РДА Кімліченко Л.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів органів виконавчої влади, комунальних закладів, установ та організацій району.
На початку наради начальник управління освіти, сім’ї молоді та спорту Гайдук Н.О. поінформувала присутніх про ДТП в с. Петропавлівка, в якому 1 дитина-школярка загинула, 2-а дівчинка перебуває з важкими травмами в одеській лікарні. За попередніми висновками, трагедія відбулася з вини та необережності самих
дівчаток, які вирішили проїхатися непомітно для водія, причепившись позаду до мікроавтобусу. У зв’язку з цим голова РДА Лобан А.А. закликав всіх зробити відповідні висновки, надав доручення керівництву профільного управління щодо проведення в школах району уроків з безпеки життя, провести роз’яснювальну роботу з батьками, та активізувати в закладах освіти району, зокрема у с. Петропавцівці роботу гуртків, спортивних секцій, аби забрати дітей з вулиці і убезпечити їх від смертельних «розваг».
Згідно з порядком денним учасники розширеної апаратної заслухали звіт голови Старосільської сільської ради Мунтяна М.М. про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Старосілля та Семисотка та з питань роботи зі зверненнями громадян.
Про виконання доходної та видаткової частин зведеного бюджету доповіла начальник фінансового управління районної державно адміністрації Лускало О.М. Так, станом на 27 жовтня 2017 року до місцевих бюджетів надійшло 334млн. 470 тис.грн. Власних доходів загального воду до зведеного бюджету надійшло 108 млн.753 тис. грн., що становить 109,5% до плану звітнього періоду. Як зауважив голова РДА Антон Лобан, за результатами проведеного аналізу надходжень до бюджетів по джерелам доходів буде проведено координаційну нараду з головами місцевих рад щодо стану сплати земельного податку. 
Про стан криміногенної ситуації на території Саратського району за минулий тиждень поінформувала начальник СРПП Саратського відділення поліції, майор Верещак Т.О.
Про стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації у ІІІ кварталі 2017 року доповіла завідувач сектору комунікацій з громадськістю апарату РДА Кошельник Н.Г.
Про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах районної державної адміністрації доповіла начальник відділу діловодства та контролю РДА Купреішвілі Г.О.
Нарикінці наради Антон Лобан привітав присутніх з приємною новиною про те, що Саратський район посів друге місце у рейтингу районів Одещини, який проводився фахівцями Одеської облдержадміністрації. При цьому голова РДА відзначив, що важливо до кінця року не втратити свої позиції, а по можливості, і покращити результат. Відтак Лобан А.А. надав відділу економічного та агропромислового розвитку доручення проаналізувати показники, по яким ще є відставання, та надати пропозиції щодо покращення ситуації в окремих сферах соціально-економічного розвитку району, зокрема щодо розвитку тваринництва та детінізації заробітної плати.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 389 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024