Четвер, 25.04.2024, 03:06
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Жовтень » 10 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації
10:17
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації

9 жовтня 2017 року голова райдержадміністрації Лобан А.А. провів розширену апаратну нараду, в якій взяли участь перший заступник голови РДА Переправка Ю.П.,  заступник голови районної ради Небога О.І., керівники структурних підрозділів РДА,   територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів, установ та організацій району.

Розпочалася нарада  з урочистої частини.  Голова РДА Лобан А.А. вручив  почесну грамоту від голови Одеської облдержадміністрації прийомним батькам Чумаченку Станіславу Петровичу та його дружині Інні Володимирівні (с. Зоря), які не змогли відвідати  захід з нагоди Дня усиновлення, що проводився в Одесі 30 вересня.    Ще одна родина з Сарати  - Арнаутови Василь Георгійович та  Ірина Андріївна, отримали таку ж нагоду  безпосередньо під час  проведення зазначеного сімейного форуму. Вітаючи родину Чумаченків, Антон Лобан подякував прийомним батькам  за турботу про дітей та відзначив важливість їх  справи у подоланні сирітства як соціального явища.

В ході наради  про стан виконання доходної та видаткової частин зведеного бюджету  поінформувала начальник фінансового управління РДА Лускало О.М.  Зокрема,   у доповіді  було відзначено, що  станом  на  жовтень 2017 року до зведеного бюджету району надійшло власних доходів 99  млн. 45,5  тис.грн, що становить  102, 2%   до  плану звітного періоду. За результатами доповіді Лобан А.А.  зауважив, що  планує активно включитися до  процесу підготовки  проекту державного бюджету на 2018 рік  та надати відповідні пропозиції  щодо фінансування інфраструктурних  проектів  в Саратському районі з державного  бюджету.  Разом з тим, Антон Анатолійович  звернув увагу  на необхідність активізації  роботи щодо забезпечення наповнення місцевих бюджетів, з тим, щоб, незалежно від асигнувань з бюджетів вищого рівня, Саратський район мав власні резерви для  фінансування розвитку інфраструктури населених пунктів. 

     Про стан реалізації Урядової програми «Доступні ліки» в Саратському доповіла головний лікар  КЗ «Саратський РЦ ПСМД» Стогній О.П.  Так, на поточний рік на  фінансування зазначеної програми в Саратському районі виділено 642, 4 тис.грн. Станом на 01.10.2017  кількість виписаних рецептів для придбання  пацієнтами ліків  безкоштовно та за знижено ціною   склала 5633, з них  отоварено в аптеці «Фармація» 5069 рецептів  на суму 258тис.222грн.  Заслухавши доповідь голова РДА звернув увагу на опрацювання можливості  придбання  медикаментів за програмою  «Доступні ліки» не лише в аптеках  районного центру, а й у сільських аптеках.

Учасники наради  заслухали звіт голови Петропавлівської сільської ради про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку села Петропавлівка та з питань роботи зі зверненнями громадян.

В рамках  інформування  працівників органів влади про новини законодавства завідувач юридичного сектору РДА Стоянова Т.А.  зробила огляд  основних положень Закону України «Про освіту» від 5 вересня 2017 року.    Звернувши  увагу  на новели щодо мови навчання, через які сьогодні точиться багато суперечок, що є актуальним і для Саратського району, голова РДА відзначив, що новий закон про освіту  не  забороняє вивчення мов національних меншин (зокрема болгарської, молдовської, румунської мов, які є офіційними мовами країн Європейського Союзу).   В той же час  новий закон стимулює вивчення представниками національних меншин  державної мови  та відкриває більше можливостей для їх професійної реалізації  в Україні. Також Антон Лобан звернув увагу, що нове законодавство передбачає проведення реформування мережі освітніх закладів, що має на меті покращення якості  освіти.

Про стан криміногенної ситуації на території Саратського району за минулий тиждень поінформував заступник начальника відділу дільничих інспекторів  Жакот В.Ю.

Про стан виконавської дисципліни в апараті та структурних підрозділах  районної державної адміністрації  доповіла начальник відділу діловодства та контролю РДА Купреішвілі Г.О.

За результатами розширеної апаратної наради голова РДА надав  відповідальним особам окремі доручення та призначив терміни виконання,  поінформував про плани роботи РДА на поточний тиждень. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 470 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024