П`ятниця, 29.03.2024, 09:19
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 26 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.
13:11
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.

25 вересня 2017 року  в.о. голови райдержадміністрації  Переправка Ю.П. провів розширену апаратну нараду, в якій взяли участь заступник голови районної ради Небога О.І., керівники структурних підрозділів РДА,   територіальних підрозділів органів виконавчої влади,  комунальних закладів, установ та організацій району, голови виконкомів сільських рад.

Про створення сприятливих умов для розвитку дітей, поліпшення матеріального становища сімей з дітьми, їх соціальної підтримки та захисту у 2017 році доповіла начальник управління освіти, сім’ї,  молоді та спорту районної державної адміністрації  Гайдук Н.О. Наталя Олексіївна детально поінформувала про заходи  з  виконання відповідного  доручення Президента України  від  27 березня 2013 року №1-1/711 за основними напрямками :

-         забезпечення  доступу дітей Саратщини до дошкільної освіти;

-         розвиток та оздоровлення  обдарованих дітей;

-         реалізація програми «Інтелектуальне   майбутнє України»;

-         розвиток творчих здібностей дітей;

-         - модернізація спортивних майданчиків;

-         забезпечення дітей з особливими потребами необхідними засобами реабілітації.

Учасники наради також заслухали звіти голів сільських рад: Ройлянської с/р - Корінь В.Ф., Надеждинської  с/р - Сливки  АМ., та Новоселівської с/р Тетью Г.П.  про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл  Ройлянка, Лугове, Надежда, Молодово, Негрове, Благодатне, Пасічне, Новоселівка та роботу зі зверненнями громадян  у зазначених сільрадах. Сільські голови детально розповіли про  стан наповнення та використання місцевих бюджетів, розвиток соціальної інфраструктури  сіл, заходи з соціального захисту громадян, проблемні питання, які потребують вирішення.  За результатами доповідей керівництво району – Переправка Ю.П.  та Небога О.І. звернули увагу сільських голів  на необхідно вирішення питань щодо забезпечення  закладів освіти, інших соціальних об’єктів вугіллям на осінньо-зимовий період та на питаннях облаштування скотомогильників  та профілактики африканської чуми свиней на території сільських рад.

Також в ході розширеної апаратної наради РДА були розглянуті питання про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства у відділі культури районної державної адміністрації  та про виконання плану роботи Саратської районної державної адміністрації за ІІ квартал 2017 року.

За результатами наради в.о. голови РДА Переправка Ю.П. надав окремі доручення, визначив виконавців та терміни виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 387 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024