П`ятниця, 29.03.2024, 10:41
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Квітень » 25 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.
16:25
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.

25 квітня 2017 року  в.о. голови райдержадміністрації Переправка Ю.П.  провів розширену апаратну нараду райдержадміністрації.

 У нараді взяли участь заступник голови районної ради Небога О.І.,  керівники структурних підрозділів РДА  та  територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, керівники установ та організацій, комунальних закладів району.  В ході наради розглянуто окремі питання  розвитку району.

 Зокрема про хід проведення комплексу весняно-польових робіт 2017 року сільськогосподарськими підприємствами Саратського району доповіла начальник відділу агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Кодрян Ж.М.

Про  виконання плану роботи комунального закладу «Саратська дитяча музична школа» за 2016-2017 навчальний рік доповіла директор закладу Горшкова Л.К.

Учасники наради заслухали також  Звіти  голови Кривобалківської сільської ради Венгровської В.П.  та голови Кулевчанської сільської ради   Попова М.М. про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Крива Балка, Над’ярне та сіл Кулевча і Костянтинівка, та  з питань роботи зі зверненнями громадян  в зазначених сільських радах.

За результатами обговорення керівництвом району були надані окремі рекомендації та доручення, зокрема щодо вдосконалення співпраці структурних підрозділів  РДА, податкових органів  з  місцевими радами  в у вирішенні питань стягнення плати за землю та в оформленні земельних ділянок  під ведення особистого селянського господарства (ОСГ).

Також  згідно з порядком денним  учасники наради взяли до відома інформацію щодо стану  висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації у  І кварталі 2017 року та  про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства в управлінні освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 449 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024