Субота, 27.04.2024, 00:43
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Січень » 26 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.
14:28
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.

23 січня 2017 року відбулася розширена апаратна нарада райдержадміністрації, яку провів в.о. голови РДА Переправка Ю.П.  У нараді взяли участь заступник голови районної ради Небога О.І., керівники структурних підрозділів РДА, керівники комунальних закладів та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.   В ході наради  було розглянуто 5 питань порядку денного.

       Про хід виконання комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки у Саратському районі за 2016 рік доповіли в.о. головного лікаря   комунального закладу «Саратська центральна районна лікарня» Фабрикатор О.О. та головний лікар КЗ «Саратський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Стогній О.П. Програма нараховує 22 напрямки діяльності,  в реалізації  більшості з них передбачена участь медичних закладів району. Доповідачі детально охарактеризували стан виконання  заходів програми,зокрема в таких сферах як:

-         збереження життя та здоров’я  різних категорій  населення (соціально-незахищених дітей, літніх людей,   жінок та молоді;

-          забезпечення лікарськими засобами безоплатно певних категорій  населення;

-         виявлення та діагностика  осіб хворих на туберкульоз, імунопрофілактика та захист населення від інфекційних хвороб;

-          зниження захворюваності на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет та інші захворювання;

-          надання медичної допомоги онкологічним хворим;

-         проведення капітальних та поточних ремонтів, модернізація та технічне переоснащення  закладів  охорони здоров’я району та з інших питань.

 

     Про хід виконання районної цільової програми  соціальної підтримки населення «Захист і турбота» на 2016-2017 роки за 2016 рік поінформувала  заступник начальника управління соціального захисту населення –начальник відділу грошових виплат і компенсацій Даракчі О.А., яка детально зупинилася на основних пунктах  зазначеної програми:

-        підтримка малозабезпечених та гостро потребуючих громадян,

-        надання  матеріальної допомоги ветеранам війни, інвалідам, чорнобильцям з  нагоди професійних свят  та інших видів допомоги ;

-         підтримка статутної діяльності громадських організацій.

 Всього на виконання заходів Програми «Захист і турбота»  у 2016 році з районного бюджету було виділено 988,5 тис.грн.

   Звіт про роботу служби у справах дітей Саратської районної державної адміністрації за 2016 рік презентувала начальник служби Ковальчук С.В., зосередившись, зокрема, на  результатах роботи служби  щодо влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання.  

     Завідувач юридичного сектору апарату РДА Стоянова Т.А.  розповіла про хід виконання структурними підрозділами райдержадміністрації Програми правової освіти Саратського району у 2016 році. 

     Завідувач сектору комунікацій з громадськістю апарату РДА   Кошельник Н.Г.   поінформувала  присутніх про стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації у  ІV кварталі 2016 року підрозділами РДА, органами місцевого самоврядування, територіальними підрозділами центральних органів виконавчої влади  на сторінках районної газети «Час. Люди. Події», на офіційному сайті РДА та у  соціальній мережі «Фейсбук». 

        Крім того,  в ході наради в.о. голови РДА Переправка Ю.П. поінформував  про  основні завдання роботи РДА,  визначені  під час наради голови Одеської обласної  державної адміністрації Степанова М.В. з керівниками районів, яка відбулися у п’ятницю, 20.01.2017 року.

       Також  під час розширеної апаратної  наради в.о. начальника  управління Держпоживчслужби в Саратському районі Швець А.І.  поінформувала про ситуацію щодо  африканської чуми свиней на території Саратського району. За її інформацією, ситуація є стабільною,  в зоні епізоотичного осередку (колишня ферма ВРХ с. Ярославка)  захворювання локалізовано,  ведеться постійний моніторинг  стану поголів’я свиней в  двадцятикілометровій зоні нагляду, нових випадків АЧС не  виявлено. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 558 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024