П`ятниця, 19.04.2024, 10:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 30 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.
14:30
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації.

27 жовтня 2016 року відбулася розширена апаратна нарада  Саратської райдержадміністрації за участю в.о. голови РДА Переправки Ю.П., заступника голови РДА Ротаря В.В., заступника голови районної ради Небоги Ю.П., керівників структурних підрозділів РДА, керівників  територіальних  підрозділів  центральних органів виконавчої влади.

 Згідно з порядком денним в  ході  наради    про стан виконання доходної та видаткової частин  зведеного бюджету за  9 місяців  2016 року доповіла начальник фінансового управління РДА Лускало О.М.  За інформацією фінуправління  до місцевих бюджетів району за 9 місяців поточного року надійшло 216078,4 тис. грн. Власних доходів до зведеного  бюджету отримано 65178, 9  тис.грн., що становить 126,3% до плану звітного періоду.  До  загального фонду  районного бюджету за звітній період  надійшло  доходів разом з трансфертами  з державного бюджету у сумі 153658,5 тис. грн., що становить 103,1% від запланованого. В тому числі власних доходів до районного бюджету надійшло 23713,6 тис. грн., що при плані у сумі 18542,7 тис. грн.  становить 127,9% .  

Учасники наради заслухали  звіти голови Забарівської сільської ради Трашко Ю.М. та голови Ройлянської сільської ради Корінь В.Ф про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Забари та Ройлянка та  з питань роботи зі зверненнями громадян. Сільські голови детально поінформували  про свою роботу щодо  бюджетів сільських рад,  забезпечення функціонування  закладів соціально-культурної сфери,  заходи з благоустрою  підвідомчих населених пунктів, надання адміністративних послуг, ведення військового обліку  військовозобов’язаних, організації комунального господарства та надання комунальних послуг.

 Також в ході наради  присутніх було  поінформовано  з наступних питань:

- про стан висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації у ІІІ кварталі 2016 року;                                             

- про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства в службі у справах дітей районної державної адміністрації;

-  про підсумки роботи  зі зверненнями громадян в Саратській районній державній адміністрації та органах місцевого самоврядування за І півріччя 2016 року.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 416 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024