Четвер, 25.04.2024, 13:16
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Серпень » 1 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації
17:22
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації

27 липня 2016 року голова райдержадміністрації Лев М.О. провів розширену апаратну нараду, в якій взяли участь  заступник голови районної ради  Небога А. І.,  заступник голови РДА Ротар В.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів  державних органів виконавчої влади, керівники державних підприємств та комунальних закладів.

Про проведені заходи щодо попередження  захворювання африканської чуми свиней на тер  иторії Саратського району доповіла виконуючий обов’язки  начальника  управління Держпродспоживслужби в Саратському районі -  Швець А. І.  Алла Іванівна звернула увагу на те, що африканська чума свиней це небезпечна хвороба домашніх тварин, вакцин для профілактики та лікування від якої не існує. Це захворювання було нещодавно виявлено в Сумській області при обстеженні підсобного господарства  по розведенню  свиней  «Бондаренко В. М.». В  Саратському районі це захворювання  не виявлено, але було створено дві мобільні групи для попередження появи цієї хвороби. Виділені кошти на дезинфікуючі засоби та всі необхідні матеріали.

    Начальник управління агропромислового розвитку РДА Талавіра  В.Г.  поінформував про підсумки збирання сільськогосподарськими підприємствами Саратського району ранніх зернових колосових та зернобобових культур врожаю 2016 року. 

Працівниками агроформувань Саратського району вирощено та зібрано в поточному році понад 300 тис. тонн ранніх зернових колосових та зернобобових культур. Середня урожайність в цілому по району склала 52,7 центнерів з гектара. По урожайності та по валовому намолоту Саратський район в поточному році зайняв перше місце в Одеській області. Зібраний урожай є рекордним як по валовому намолоту, так і по урожайності.  У Саратському районі обмолочено 57119 гектарів ранніх зернових та зернобобових культур, що становить 100% від площі, які підлягали збиранню, у тому числі: озимої пшениці з площі  34042 га намолочено 177922 тонн зерна;  озимого ячменю  з 19650 га – 112251 тонн;  ярого ячменю з 1701 га – 5739 тонн;  ярої пшениці з 2 га – 6 тонн;  гороху з 1524 га – 4627 тонн;  вівсу з 200 га – 194 тонни;  озимого ріпаку з 3871 га – 8907 тонн;  ярого ріпаку з 20 га  намолочено 61 тонна зерна.

Найвищих показників досягли такі сільгосппідприємства: СФГ «Балкани» - 67,0 цн/га, СВК «Прогрес» - 61,0 цн/га, СВК «Єдність» - 60,1 цн/га. Найнижча середня врожайність в таких господарствах як ПАТ «Долинка» - 38,0 цн/га та «Петропавлівський» - 38,5цн/га.

До загального валового збору зерна по району внесли вагомий внесок такі господарства району як, СФГ «Балкани» - 41706 тонн при урожайності 67 цн/га з площі 6222 га; СВК «Родина» - 26300 тонн при урожайності 56,0 цн/га з площі – 4700 га та СВК «Дружба» - 23035 тонн при урожайності 58,8 цн/га з площі 3919 га та інші.

На період зернозбиральних робіт у Саратському районі було задіяно 297 комбайнів, у тому числі власних – 170, та залучених з інших регіонів України – 127.

   Про стан виконання доходної та видаткової частини бюджету за І півріччя 2016 року проінформувала  Семенюк І. В. начальник відділу доходів  фінансового управління районної державної адміністрації.

      В ході розширеної апаратної нарди було також заслухано звіти голови Мирнопільської  сільської ради  Петковича В. П. та голови Саратської селищної ради Негодяєва А. Л.  Доповідачі зупинилися на основних показниках дохідної та витратної частини місцевих бюджетів, проблемах та перспективах своїх громад.  Зокрема  серед головних питань над якими вони зараз працюють це постачання населенню питної води, ремонт дитсадків, ремонт комунальних доріг, допомога малозабезпеченим та багатодітнім сім’ям, ветеранам, пенсіонерам, учасникам АТО.

Про висвітлення діяльності органів виконавчої влади в засобах масової інформації розповіла головний спеціаліст  відділу комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Влаєва М. Д.

     Начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації  Кольцун Н. П. проінформувала  про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства у відділі містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва РДА. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 496 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024