П`ятниця, 29.03.2024, 19:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Червень » 30 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації
11:55
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації

30 червня 2016 року голова райдержадміністрації Лев М.О. провів розширену апаратну нараду, в якій взяли участь  голова районної ради Райнов Б.І., заступник голови РДА Ротар В.В., керівники структурних підрозділів РДА, територіальних підрозділів  державних органів виконавчої влади, керівники державних підприємств та комунальних закладів.

         Про хід збирання сільськогосподарськими підприємствами Саратського району ранніх зернових колосових та зернобоб  ових культур врожаю 2016 року  поінформував  начальник управління агропромислового розвитку РДА Талавіра  В.Г.  Зернозбиральні роботи в Саратському районі розпочалися 17 червня. За  інформацією управління АПР РДА станом на 29.06.2016 року обмолочено 16416 га ранніх зернових колосових та зернобобових культур, що становить 28,0 % від площ, які підлягають збиранню. Намолочено 87582 тонни зерна, при середній врожайності 53,4  ц/га, в тому числі.

         Профільним управлінням проаналізовані показники найвищої  врожайності серед господарств району,  зокрема:

-  по озимому ячменю -  СВК «Сергіївка» - 71,1 ц/га, СВК «Победа» - 68,0 ц/га, СФГ «Балкани» - 66,1 ц/га, СВК «Єдність народів» - 61,6 ц/га та СВК «Прогрес» - 61,4 ц/га;

        - по збиранню озимої пшениці - СВК «Прогрес» - 57,5 ц/га, ФГ «Кулевча» - 55,0 ц/га, СВК «Єдність народів» - 53,6 ц/га, СВК «Сергіївка» - 52,0 ц/га.

     Найнижчі показники врожайності озимих культур зафіксовані в   ТОВ «Агросвіт ТД» - 37,8 ц/га, ПАТ «Долинка» - 38,2 ц/га та 37,0 ц/га, СФГ «Бубіліч» - 40,0 ц/га та СВК «Петропавлівський» - 40,6 ц/га, СВК «Петропавлівський» - 39,4 ц/га. Зернозбиральні роботи в районі при сприятливих погодних умовах планується закінчити через 10-14 днів.   

 

      Про стан утримання та виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу в Саратському районі доповіла Димитренко І.А.  - завідувач сектором з усиновлення, опіки, піклування та сімейних форм виховання служби у справах дітей районної державної адміністрації.  За інформацією служби,   на теперішній час в Саратському районі функціонує  2 будинки дитячого типу – сім’я Кравченко (с. Над’ярне) та сім’я Любка (с. Сергіївка),  та 10-прийомних сімей, де виховується 32 дитини сироти. На первинному обліку в службі у справах дітей РДА зареєстровано 153 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Під опікою та піклуванням, перебуває 109 дітей зазначеної категорії.

        У І півріччі цього року 2 дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебували на обліку у службі у справах дітей РДА,  усиновлено громадянами України. Відносно ще однієї дитини  подана заява до суду для здійснення усиновлення.

       З початку поточного року службою у справах дітей РДА було влаштовано під опіку та піклування 20 дітей–сиріт та  дітей, позбавлених батьківського піклування.  Більша кількість дітей набула статус сиріт  та були влаштовані   в сім’ї родичів та близьких знайомих. Три особи пройшли  навчання опікунів, піклувальників.   Ще одне подання на навчання опікунів (піклувальників) та відповідний пакет документів особи, яка бажає взяти на виховання дитину, направлено до Центру соціальних служб для сім’ї , дітей та молоді Одеської облдержадміністрації.

    Влаштування дітей –сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання залишається пріоритетним напрямком роботи служби  у справах дітей Саратської райдержадміністрації.

 

 

    В ході розширеної апаратної нарди було також заслухано звіти голови Кулевчанської сільської ради  Попова М.М. та голови Введенської сільської ради Чернишова Ю.І.  про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Кулевча, Костянтинівка та  села Введенка. Доповідачі зупинилися на основних показниках дохідної т а витратної частини місцевих бюджетів, проблемах та перспективах  сільських громад.  Зокрема  серед головних проблем в розвитку зазначених сільрад є вирішення питань щодо виділення мешканцям громади земельних ділянок  для  ведення особистого селянського господарства,   ремонт комунальних доріг,  забезпечення роботи сільських  комунгоспів.

 

        В ході апаратної наради, голова райдержадміністрації Лев М.О.  надав доручення відповідальним службам та місцевим радам активізувати роботу щодо дослідження стану питної води, щоб  запобігти виникненню ситуації  з масовим отруєнням та  спалахом кишкової інфекції,  яка нещодавно  трапилася  у місті Ізмаїл.

 

       Також на  апаратній нараді   були  розглянуті  питання:

-  про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Саратській райдержадміністрації та органах місцевого самоврядування за І квартал 2016 року;

- про виконання плану роботи Саратської райдержадміністрації за І квартал 2016 року;

- про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства у відділі культури райдержадміністрації.

             За  результатами розгляду питань голова РДА Лев М.О. надав відповідні доручення, призначив виконавців та терміни виконання доручень. 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 626 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024