П`ятниця, 26.04.2024, 22:25
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Травень » 20 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації
18:01
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації

20 травня 2016 року  голова райдержадміністрації Лев М.О. провів розширену апаратну  нараду, в якій взяли участь голова районної ради Райнов Б.І., перший заступник голови РДА Переправка Ю.П.,  заступник голови РДА Ротар В.В., начальник Саратського відділення поліції Перебийносюк Р.М., керівники структурних підрозділів райдержадміністрації  та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади,  керівники  комунальних закладів, сільські голови.

      Учасники наради заслухали звіти голів сільських рад - Кривобалківської (Венгровської В.П.), Ярославської (доповіли сільський голова Христюк Ю.О. та секретар сільради Скалозуб І.М.) та Фараонівської (Албу М.С.) про виконання делегованих повноважень,   забезпечення соціально-економічного  розвитку  сіл Крива Балка та Над’ярне, Ярославка та Великорибальське,  Фараонівка та  Пшеничне. Доповідачі детально зупинилися  на основних показниках дохідної та витратної частин місцевих бюджетів за звітній період,  проблемах та перспективах сільських громад. Зокрема серед основних   проблемних питань в розвитку зазначених сільських рад є проведення капітального та поточного  ремонтів сільських будинків культури та  ФАПів в Кривобалківській та Ярославській сільських радах, вирішення проблем з водопостачанням в Фараонівській сільській раді.

   Голова райдержадміністрації Лев М.О. зауважив, що районна влада долучатиметься до вирішення цих проблем, в той же час порадив сільським  головам  активніше залучати сільгоспвиробників та підприємців, які працюють на території сільрад,   до вирішення  питань соціального розвитку громад. А також  використовувати всі можливості для забезпечення додаткових надходжень до місцевих бюджетів, зокрема шляхом інвентаризації земель та  наведення ладу  та в сфері оподаткування землекористування.

 

        Про  виплату щорічної допомоги ветеранам війни у 2016 році доповіла начальник управління  соціального захисту населення  Голубчик Т.І. Так, за словами Тетяни Іванівни  станом на 1 травня  цього року щорічну разову грошову допомогу  відповідно  до Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" і "Про жертви нацистських переслідувань'' та  Постанови Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2016 року № 320  щорічну разову грошову допомоги до 5 травня отримали:

-   37 інвалідів війни  І-ІІІ груп   (по 2975, 2600 і 2310  грн. відповідно);

- 197  учасників бойових дій  та колишні неповнолітні в’язні концтаборів (по 920 грн.)

- 1 особа, яка має особливі заслуги перед Батьківщиною (2975 грн). 

- 54 членів сімей загиблих(померлих інвалідів війни) —  по  500 гривень:

-  46 учасників війни та колишні в’язні місць примусового утримання —  по 400 гривень.

       Загальна сума виплат щорічної разової грошової допомоги з урахуванням поштових витрат склала 330, 392 тис. грн.

 

      Про стан виконання  доходної та видаткової частин бюджету Саратського району  за січень-квітень 2016 року поінформувала начальник відділу доходів фінансового управління райдержадміністрації Семенюк І.В. Зокрема, за інформацією профільного управління, за січень–квітень 2016 року до районного бюджету надійшло понад  61 млн. 1801 тис. грн. Власні доходи бюджету виконані на 122,9 відсотка до плану звітнього періоду і  становлять 7 млн. 593 тис.грн. Видатки районного бюджету  у І кварталі  поточного року  виконані у сумі понад 58 млн. 723 тис.грн, або 28,8% від річного плану. 

 

    Також, в ході розширеної апаратної наради начальник відділу освіти райдержадміністрації Ходос В.В. доповів про стан організації  роботи зі зверненнями  громадян та ведення діловодства у відділі освіти районної державної адміністрації. 

  За результатами наради  голова райдержадміністрації Лев М.О. надав окремі доручення, призначив виконавців та  терміни виконання.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 367 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024