Понеділок, 20.05.2024, 06:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Лютий » 28 » Розширена апаратна нарада райдержадміністрації
19:31
Розширена апаратна нарада райдержадміністрації

26 лютого 2016 року голова райдержадміністрації Лев М.О. провів розширену апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та  керівниками комунальних закладів району.

Про стан готовності сільськогосподарських підприємств Саратського району до проведення комплексу весняно-польових робіт 2016 року  доповів  начальник управління  агропромислового розвитку  райдержадміністрації Талавіра В.Г.  За інформацією управління, під врожай 2016 року всіма категоріями господарств району посіяно 53,7  тис.га озимих культур (озимої пшениці, озимого ячменю та озимого ріпаку), з них сільськогосподарськими підприємствами  посіяно 49,2  га зернових культур. Під посів ярих культур по всіх категоріях господарств  відведено 34 тис. га, в тому числі ярі зернові та зернобобові культури займають площу 10,7 тис. га.  На даний час на  полях району  проводиться підживлення озимих культур. Також у сільгосппідприємствах району ведеться робота з накопичення засобів захисту  рослин від шкідників, хвороб та бур’янів,  закуповуються пально-мастильні матеріали для проведення  комплексу весняно-польових робіт. В цілому, район проведе весняно-польові роботи в оптимальні агротехнічні строки.

          Про виконання районної Програми підтримки малого та середнього підприємництва в Саратському районі на 2013-2015 роки» за 2015 рікначальник відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації  Драгостя Н.П.  Станом на 01.01.2016 рок на обліку в райдержадміністрації перебуває 1593 суб’єктів підприємницької діяльності  (1322 фізичних та 271  юридичних  осіб). Переважна більшість  працюють в сфері оптової та роздрібної торгівлі і громадського  харчування(55%), сільському господарстві (38%), транспорту та зв’язку(2%), побутового обслуговування (2%),  інші (3%).  Драгостя Н.П.  детально зупинилася на заходах програми підтримки малого бізнесу, зокрема щодо реєстрації СПД, сприяння районним центром занятості  відкриттю власної справи,   проведенні інформаційних заходів, діяльності Координаційної ради з  питань  розвитку та підтримки підприємництва, участі  підприємців району у  міжнародних проектах. Голова райдержадміністрації Лев М.О. звернув увагу на необхідності  продовження роботи з підтримки підприємництва в районі і прийняття відповідної районної програми на 2016  і подальші роки.  

       Про стан влаштування дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у 2015 році поінформувала завідувач сектором з усиновлення, опіки, піклування та сімейних форм виховання  служби у справах дітей районної державної адміністрації  Димитренко І.А. На сьогодні в Саратському районі  функціонує 3 дитячих будинки сімейного типу (у с.Крива Балка, с.Над’ярне та с. Сергіївка) та 9 прийомних сімей, де виховуються 34 дітей-сиріт та діти, позбавлені батьківського піклування.  У роботі служби найприорітетнішою  формою влаштування дітей зазначених категорій  залишаються сімейні форми виховання. Разом з тим заступник головного лікаря  Саратської ЦРЛ  Фабрикатор О.О. звернула увагу на практики тривалих термінів  тимчасового перебування у дитячому  відділенні ЦРЛ дітей, вилучених з сім’ї у зв’язку з виникненням несприятливих умов проживання та виховання. Тривале перебування здорових дітей у лікарні загрожує зараженням їх інфекційними хворобами та негативно впливає на емоційний та психо-соматичний стан.  Голова райдержадміністрації  відзначив, що  така практика є недопустимою  і звернув увагу фахівців служби у справах дітей на активізації оперативної роботи щодо оформлення документів та влаштування дітей до дитячих закладів.

          В ході розширеної апаратної наради директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Саратської райдержадміністрації  Златова Р.Г. поінформувала присутніх про підсумки роботи терцентру  за 2015 рік. Голова Надеждинської сільської ради   Сливка А.А  доповіла про виконання делегованих повноважень щодо забезпечення сталого соціально-економічного розвитку сіл Надежда, Молодово, Негрове, Пасічне та з питань роботи зі зверненнями громадян.

           Також  в рамках порядку денного наради  були розглянуті питання про стан організації роботи зі зверненнями громадян та ведення діловодства в управлінні агропромислового розвитку райдержадміністрації (поінформував начальник управління  Талавіра  В.Г.) та  про показники роботи з документами (документообіг) в апараті Саратської районної державної адміністрації за підсумками 2015 року (начальник відділу діловодства та контролю апарату райдержадміністрації  Купреішвілі  Г.О.)

      За результатами розгляду питань голова райдержадміністрації Лев М.О. надав окремі  доручення та призначив виконавців.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 433 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024