Неділя, 28.04.2024, 11:01
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Жовтень » 28 » Розчищення русла річки Сарата – актуальна проблема для мешканців селища Сарата
21:44
Розчищення русла річки Сарата – актуальна проблема для мешканців селища Сарата


24 жовтня 2013 року перший заступник голови Саратської районної державної адміністрації Ю.П.Переправка разом з головним спеціалістом відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва районної державної адміністрації І.М.Ленів зустрілись з мешканцями селища Сарата, які проживають вздовж русла річки Сарата. 
Ю.П.Переправка під час зустрічі
   звернув увагу на те, що в наслідок великих опадів в цьому році були підтоплені житлові будинки мешканців в селищі Сарата. Однією з найгостріших екологічних проблем на території Саратського району є захаращеність русла річки Сарата. Відмітив, що виконання завдань і доручень Президента України Віктора Януковича щодо вирішення екологічних проблем регіонів та розчищення русла річки Сарата дозволить відвернути розлив води на прилеглу територію, безперешкодно пропускати зливові і паводкові води, зменшить випаровування з поверхні грунтового покриву, покращить гідрогеологічний і санітарно – епідеміологічний стан на прилеглій до русла р.Сарата території. 

Головний спеціаліст відділу містобудування архітектури, житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Ленів І.М. довів до відома присутніх на зустрічі про те, що відповідно до розпорядження голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука 15 жовтня 2013 року районною державною адміністрацією надано до Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації запит про виділення у 2014 році коштів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища для здійснення природоохоронних заходів по р. Сараті.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 550 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 3
avatar
3 Skoba • 09:32, 06.11.2013
ну вот именно..)
avatar
2 world-of-sarata • 11:25, 29.10.2013
та это так новость - поржать)))
avatar
1 Skoba • 02:05, 29.10.2013
и что?)
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024