Субота, 27.04.2024, 07:49
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 12 » Ройлянка відзначила Храмовий день та День села
13:37
Ройлянка відзначила Храмовий день та День села

8 листопада 2018 року  голова Саратської райдержадміністрації Лобан А.А.  та голова районної ради  Переправка Ю.П. взяли участь  у святкуванні Храмового дня  та Дня села Ройлянка.  

Ройлянський сільський голова Корінь В.Ф.  першим  привітав односельців зі  православним святом – Днем Дмитра Солуського та Днем села, побажав миру і Божого благословення відзначив подарунками активних та  відомих мешканців села  у різних номінаціях.  

Вітаючи ройлянців зі святом голова РДА Лобан А.А. подякував ройлянцям за небайдужість та підтримку дій  районної та місцевої влади щодо вирішення проблем села.  Керівник району нагадав, що  більшість з питань, які порушували рік тому  на зустрічі з головою РДА ройлянці повністю або частково вирішені: відремонтовано 4 км дороги від Успенівки до Ройлянки  і роботи з будівництва дороги у напрямку  траси М-15 будуть продовжені, спільно з ТОВ «Ройлянка» проведено розпаювання земель під виноградниками,  демонтовано аварійно небезпечну недобудову біля школи,  завершуються роботи з будівництва внутрішніх туалетів в Ройлянській школі,  на завершальній стадії підготовча робота з  початку реалізації інвестиційного проекту – відкриття комбікормового заводу за участю китайських інвесторів.  

Лобан А.А.  щиро побажав  ройлянцям розвитку та процвітання.   Зі святом  сільчан  також привітав голова районної ради Переправка Ю.П. За активну життєву позицію, щоденну плідну працю, участь у громадському житті села керівники району нагородили грамотами райдержадміністрації і районної ради та подарунками: медичну сестру Ройлянської сільської амбулаторії Клівець О.Г., ученицю 9-го  класу Аліну Корінь та  вчителя початкових класів Ройлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Лук’янчук Л.Д., бухгалтера сільської ради Мараріцу Ю.І.,  домогосподарку  Федорончук М.К., гравця ФК «Шип» Церковного О.С.

 До привітань ройлянців  долучилися також депутат районної ради, засновник ТОВ «Ройлянка» Дімов І.А., керуючий справами ТОВ «Злагода–Південь»  Маковецький Ю.І.,  помічник народного депутата України Волков  Г.І.  

Окрім офіційних привітань програму святкового заходу складали виступи місцевих учасників художньої самодіяльності  та професійних артистів пародійного жанру.

Наприкінці свята було розіграно лотерею з цінними подарунками від сільської ради та ТОВ «Злагода Південь».

Традиційними  подарунком до свята  від ТОВ «Ройлянка» були  також   робота розважальних атракціонів і солодощі для дітей та частування всіх бажаючих  смачною юшкою і пловом.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 371 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024