П`ятниця, 26.04.2024, 19:07
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Червень » 6 » Родинне свято як одна з форм національно-патріотичного виховання дітей
13:18
Родинне свято як одна з форм національно-патріотичного виховання дітей

Нещодавно в  селі  Ярославка  був  проведено родинне  свято  у формі   усного  журналу « Національно – патріотичне  виховання дітей дошкільного віку».  На святі були присутні  батьки  вихованців дошкільного навчального закладу, працівники школи та громадськість сіла.

Для всіх присутніх відбулася презентація усного журналу «Національно – патріотичне виховання дітей дошкільного віку», складений з порад  дорослим, як  з дітьми  закріпити знання про свою країну, які сприятимуть залученню дошкільнят  до витоків національної культури та духовності. Педагоги  дібрали корисні  поради батькам   по роботі з дітьми, намагалися висвітлити  роботу з вихованцями   в цьому напрямку у дитячому садочку.   

Ведучі - Синявська Олена Василівна, Христодорова Наталія Миколаївна, Спотаренко Єлизавета Іванівна гортали сторінки  журналу  за  темами: «Виховання любові до України», «Виховання шанобливого ставлення до родини», «Виховання поваги до народних  традицій і звичаїв», «Виховання поваги до державної та рідної мови», «Виховання свідомого  ставлення до себе, оточення та довкілля».

До кожної теми – сторінки  був  представлений  теоретичний матеріал та художні номери, які виконували діти, батьки та працівники дитячого садка.

Підмогильна Людмила Петрівна  прийняла участь у музичному оформлення  свята, підготовку дітей до виконання  музичних номерів.

На цьому  святі  педагоги  дошкільного закладу  ставили за мету  у роботі з родинами вихованців -  перетворити батьків, членів родин вихованців на активних учасників освітнього процесу,  однодумців і партнерів  педагогічного  колективу і самих дітей у повноцінному проживанні  сьогодення,  наповненого цікавим і корисним для  розуму і  душі змістом.

 Свято було яскравим, змістовним.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 462 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024