Понеділок, 20.05.2024, 09:23
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Лютий » 13 » «Робота з обдарованими дітьми. Організація фестивалю – конкурсу «Вернісаж творчості – 2016»
22:48
«Робота з обдарованими дітьми. Організація фестивалю – конкурсу «Вернісаж творчості – 2016»

11 лютого на базі КЗ «Саратський районний БДТ» відбувся районний семінар керівників гуртків художньо – естетичного напрямку  (театр, вокал, хореографія, літературна творчість) на  тему «Робота з обдарованими дітьми. Організація фестивалю – конкурсу  «Вернісаж творчості – 2016».

    Учасники семінару ознайомились  з психологічними проблемами розвитку, навчання й виховання обдарованих дітей. Психолого-педагогічний тренінг «Емоційний пошук ресурсів»,  який  підготувала і провела методист з психологічної служби   КУ «Саратський РМК з  питань освіти»  Білоус О.І., дозволив зрозуміти важливість знаходження в собі психологічних ресурсів для роботи з дітьми, незважаючи на те, що сьогодні наша країна переживає важкі часи.  Братінова Л.А.,  керівник гуртка «Пурпурові вітрила » Кулевчанської ЗОШ І – ІІІ ст. поділилася своїм досвідом роботи, розповіла як скеровує енергію і творчість обдарованих дітей у потрібне русло, щоб їх праця приносила користь. Людмила Анатоліївна за допомогою презентації ознайомила з результатами роботи гуртка.

   Аналізуючи проведення минулорічного фестивалю, педагоги звернули увагу на деякі аспекти в організації заходу, зазначили, що фестиваль – конкурс є справжнім святом для дітей усього району, так як дає можливість себе проявити, поспілкуватися з друзями, отримати свою оцінку за участь у конкурсі.

   Обдаровані діти – майбутній цвіт нації, інтелектуальна еліта, гордість, честь України, її світовий авторитет. Недарма видатні діячі нашої держави надавали виняткового значення формуванню розумового потенціалу українського громадянства, вважаючи, що тільки еліта може просувати суспільство й державу до висот досконалості.  Наше завдання полягає в тому, щоб дбайливо плекати таланти, починаючи з найменших літ. І саме проведення таких фестивалів і  конкурсів сприяє реалізації обдарування. Завдання наших педагогів полягає в тому, щоб все краще віддати дитині, плекати її, як «парость виноградної лози», ростити її, як хлібне зерно. А потім взяти це зернятко, зігріти його у своїх дбайливих руках теплом педагогічної мудрості і висіяти у благодатний ґрунт. І тільки після цього наша рідна земля буде славитися своїми талантами, своїми обдаруваннями, наповниться невмирущими словами поетів, задзвенить стоголосо піснями композиторів, заграє у вишитих рушниках майстринь. А беруть свій початок і розвиваються ці таланти у школі.

 

              А.А. Сердюк, директор КЗ «Саратський районний БДТ»


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 650 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024