Четвер, 28.03.2024, 15:49
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Липень » 12 » Річниця з дня загибелі Дмитра Сирбу
16:46
Річниця з дня загибелі Дмитра Сирбу

11 липня минула четверта  річниця з дня трагічної загибелі  на сході України  нашого земляка–прикордонника Дмитра Сирбу.  Час минає  та не лікує  біль від втрати сина, брата, друга, вірного товариша, побратима.   Вшанувати  пам'ять нашого героя сьогодні зібралися  військовослужбовці, волонтери,  ветерани АТО,  керівництво  та працівники райдержадміністрації, районної та селищної рад, мешканці Сарати,  Новоселівки та інших  сіл району.

11 липня 2014 року в районі села Зеленопілля Луганської області біля 4:30 годин ранку російсько-терористичні угрупування обстріляли з реактивної системи залпового вогню «Град» базовий табір українських військових. У результаті обстрілу загинуло 29 військовослужбовців Збройних Сил України та 6 військовослужбовців Державної прикордонної служби України, серед них і солдат Дмитро Сирбу.

 «Йому назавжди залишиться 20 років. Він загинув у тому віці, коли молоді люди мріють про майбутнє і будують плани на життя.  Дмитро мріяв стати офіцером  прикордонної служби, бути професійним військовим і захищати кордони своєї держави.  Тому не роздумуючи,  у числі перших пішов боронити Україну у перші місяці російської агресії… Ця навала триває і сьогодні, за довгі чотири роки загинули тисячі кращих синів та дочок України. До сьогодні тривають ці жертви.    Та завдяки їм - загиблим та  тим,  хто продовжує відстоювати нашу землю, Україна вистояла, і ми живемо під мирним небом, вирощуємо хліб,  ростимо  дітей і маємо свою державу.  Дмитро загинув,  але він  живий  у пам’яті  людей і виховує своїм прикладом справжніх патріотів  України.  Бо немає більшої честі і подвигу ніж віддати  життя за батьківщину».  

Про це говорили у своїх виступах  голова районної ради Переправка Ю.П.., керівник апарату райдержадміністрації  Кімліченко Л.В., волонтери і громадські активісти  Ротар В.В. та Райнов Б. І., голова Новоселівської сільської ради Тетю Г. П., голова Саратської районної організації ветеранів України Сапунов І. Ф.

  Учасники траурного мітинга  принесли ківти до меморіальної дошки та на могилу Героя України Дмитра Сирбу, висловили щирі співчуття і разом з тим слова поваги і захоплення стійкістю, силою духу та  патріотизмом батьків Дмитра, які виховали свого сина справжніми чоловіком та патріотом

Розділяючи з рідними скорботу та біль втрати учасники зустрічі вшанували пам'ять Дмитра Сирбу  та всіх полеглих захисників України хвилиною мовчання. Вічна пам'ять і слава героям!


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 468 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024