Субота, 18.05.2024, 13:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2019 » Вересень » 4 » Реновація площі Патріотів, площі Соборної, вулиць Крістіана Вернера та вулиці Чкалова
10:04
Реновація площі Патріотів, площі Соборної, вулиць Крістіана Вернера та вулиці Чкалова

Інформація до відому громадян, мешканців селища Сарата, та Саратського району.
На черговій 55 сесії Саратської селищної ради, яка відбулась 03 вересня 2019 року, депутатами селищної ради було розглянуто проектні рішення з реновації площі Патріотів, площі Соборної, вулиць Крістіана Вернера та вулиці Чкалова, з урахуванням пропозицій і соцопитування мешканців селища та коментарів в соціальній мережі Фейсбук.
Головний архітектор, розробник проекту реновації площ селища Володимир Халін ознайомив депутатів з останніми на дату 03.09.2019 року проектними рішеннями.
Розглянувши та обговоривши проектні рішення, депутатами прийнято рішення в термін 2-х тижнів розглянути проектні пропозиції та надати погодження на розроблення проектної документації.
Одночасно на офіційному вебсайті Саратської селищної ради, мережі Фейсбук депутатами запропоновано опублікувати проектні рішення у вигляді фото для обговорення та надання пропозицій і висновків громадянами, мешканцями селища Сарата, жителями району, по проектним рішенням. Саратська селищна рада запрошує всіх прийняти активну участь у обговоренні проектних рішень по реновації площ в селищі Сарата та у встановлений термін надати свої пропозиції та зауваження по проектним рішенням за телефонами 2-20-03 та 2-13-96, або у коментарях у соціальній мережі Фейсбук.

З повагою депутати Саратської селищної ради.

Просимо у коментарях нижче зазначити ваше бачення плюсів та мінусів проекту. Напишіть що необхідно змінити чи доповнити проект.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 414 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024