Субота, 20.04.2024, 09:43
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Квітень » 1 » Реконструкція траси «Одеса-Рені» дозволить збільшити пропускну здатність транспортного трафіку в два рази і змінить логістику регіону
15:31
Реконструкція траси «Одеса-Рені» дозволить збільшити пропускну здатність транспортного трафіку в два рази і змінить логістику регіону

Реконструкція траси «Одеса-Рені» дозволить збільшити пропускну здатність транспортного трафіку в два рази і змінить логістику регіону. Про це на прес-конференції, яка відбулася 25 березня в Одеській ОДА заявив куратор проекту Георгій Зубко та в.о. начальника служби автомобільних доріг Одеської області Сергій Лещенко.

Георгій Зубко акцентував, що ця траса має важливе значення для розвитку країни і її можна сміливо назвати «вікном в Європу» для Одеського регіону і всього Півдня України.

З огляду на важливість і масштабність проекту, було вирішено трасу, протяжністю 265 км, розбити на 50 лотів. Це дозволить уникнути корупційної складової, сприятиме конкуренції і дає можливість залучати іноземних підрядників, впевнений Георгій Зубко. 

В першу чергу реконструкцію проведуть на ділянках, протяжністю 80 км, які перебувають в найгіршому стані і, де заміна покриття необхідна в першу чергу. Основна частина конкурсів з визначення підрядників буде проведена в найкоротші терміни, вже цієї весни. Більше того, крім відновлення дорожнього покриття планується відремонтувати міст через Дністер.

За матеріалами веб-порталу Одеської областної державної адміністрації


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 378 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024