П`ятниця, 26.04.2024, 02:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Липень » 13 » Рейд-перевірка сільськогосподарського ринку.
10:16
Рейд-перевірка сільськогосподарського ринку.

З настанням літнього сезону, який характеризується різким підвищенням температури навколишнього середовища, набуває все більшої актуальності питання профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь.
Відповідно до інформації Міністерства охорони здоров’я України, протягом поточного року зареєстровано 38 випадків захворювання людей на ботулізм, серед яких шестеро постраждалих померло.
Джерелом виникнення захворювання обумовлено вживання небезпечного харчового продукту -  в’яленої риби.
З метою профілактики  епідем
ічних ускладнень в літній період та недопущення реалізації небезпечних продуктів харчування,  районною комісією з питань забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення райдержадміністрації у складі: в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Саратському районі Швець А.І., в.о. завідувача сектору з охорони здоров’я райдержадміністрації Граматик Р.В. проведено рейд-перевірку сільськогосподарського ринку в с. Кулевча. В ході перевірки за порушення законодавства, реалізація харчових продуктів без супровідних документів, оформлено штрафні санкції -5 на суму 255 гривень (2-реалізація риби, 1 – реалізація ковбасних виробів, 2 – реалізація овочів).
Комісія в подальшому буде проводити роботу на предмет додержання санітарних правил, правил торгівлі, законодавства про захист прав споживачів, додержання виробниками продукції стандартів, технічних умов;  роз’яснювальну роботу   серед населення щодо профілактики інфекційних захворювань та отруєнь. 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 420 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024