П`ятниця, 26.04.2024, 02:10
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2013 » Січень » 18 » Реєстрація розпочалася
19:41
Реєстрація розпочалася


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №943 від 23.08.2012 року «Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році», реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2013 року триватиме з 4 січня до 5 березня з наступних  предметів: українська мова і література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, світова література, іноземна мова – англійська, французька, німецька або іспанська.

Загальна кількість предметів, вибраних для складання тестів, не повинна перевищувати чотирьох. Буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.

Для реєстрації необхідно підготувати наступні документи та матеріали:

- копію паспорта (сторінки з фотокарткою, прізвищем, ім’ям, по батькові та датою народження) або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1996 року та не отримали паспорт);

- копію документа про повну загальну середню освіту або довідку з місця навчання за зразком, установленим Українським центром оцінювання якості освіти (для осіб, які здобудуть повну загальну середню освіту в поточному навчальному році).

- дві ідентичні фотокартки для документів розміром 3х4 см;

- висновок закладу охорони здоров’я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження ЗНО (для осіб, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для проходження тестувань);

- копію документа про зміну прізвища, ім’я, по батькові (для осіб, у документах яких є розбіжності в особових даних);

- переклади документів українською мовою, завірених нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою);

- заяву-реєстраційну картку. Сформувати її можна самостійно, скориставшись програмою створення заяви-реєстраційної картки особи, яка бажає пройти зовнішнє незалежне оцінювання в 2013 році, розміщеною на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти, або звернувшись за допомогою до працівника пункту реєстрації. Програма  доступна з 4 січня 2013 року на офіційному сайті Укранського центру оцінювання якості освіти http://testportal.gov.ua.

На копіях документів, що надаються для реєстрації, повинен бути напис про засвідчення документа, що складається зі слів – згідно з оригіналом (без лапок), а також особистий підпис особи, яка реєструється, її ініціали та прізвище, дата засвідчення копії.

Надіслати реєстраційні документи потрібно на адресу Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти: а/с 185, м. Одеса, Одеська область, 65114.

Пересилку документів бажано здійснити цінним листом із описом вкладення.

Особі, яка зареєстрована для проходження зовнішнього незалежного оцінювання, регіональний центр надсилає рекомендованим поштовим відправленням: реєстраційну картку абітурієнта, сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання,  інформаційний бюлетень «Зовнішнє незалежне оцінювання. 2013 рік», повідомлення про створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього оцінювання та висновок закладу охорони здоров’я (особам, які надали відповідний висновок).

Для кожного абітурієнта на веб-сайті Українського центру оцінювання якості освіти створюється інформаційна сторінка, доступ до якої здійснюється за номером сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Абітурієнт має право внести зміни до реєстраційних даних шляхом проходження повторної реєстрації. Крім нових реєстраційних документів, він повинен надіслати до ОРЦОЯО раніше отриманий сертифікат. Особа, якій відмовлено в реєстрації, може повторно надіслати до ОРЦОЯО комплект реєстраційних документів, усунувши причини, що стали підставою для прийняття такого рішення. У такому разі до комплекту реєстраційних документів додається копія листа ОРЦОЯО про відмову в реєстрації. Якщо через певні причини абітурієнт не зможе взяти участь у ЗНО, то повинен надіслати до ОРЦОЯО раніше отриманий сертифікат і заяву про відмову в реєстрації.

Особи, які виявили бажання пройти ЗНО, але через певні причини не мають можливості зареєструватися в установленому порядку, повинні в межах часу, відведеного на реєстрацію, особисто звернутися до відповідного регіонального центру.

На базі Саратського відділу освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту створено реєстраційно-консультативний пункт. У разі необхідності звертайтеся за адресою: смт. Сарата, вул. К. Маркса, 3/22; контактні телефони: 2-23-51; 2-18-31.

Не відкладайте реєстрацію на останні дні. Це дозволить запобігти додаткових проблем як для майбутніх абітурієнтів, так і працівників регіонального центру.

Бажаємо вам, дорогі випускники 2013 року, успіхів!


Сайт саратської РДА


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 581 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024