П`ятниця, 26.04.2024, 01:54
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2011 » Квітень » 11 » Районний семінар вчителів образотворчого мистецтва. Науково - практичний семінар вчителів іноземної мови.
00:16
Районний семінар вчителів образотворчого мистецтва. Науково - практичний семінар вчителів іноземної мови.
Районний семінар вчителів образотворчого мистецтва

17.03.2011 року на базі Кривобалківської ЗОШ І – ІІІ ст. був проведений районний семінар вчителів образотворчого мистецтва з теми: «Впровадження прогресивних педагогічних ідей, підходів, технологій, набутків науки, перспективного досвіду». Учасниками семінару був відвіданий урок – презентація  у 6 класі, на якому вчитель образотворчого мистецтва Баровська О.О. узагальнила знання учнів щодо законів композиції, ознайомила їх з відомостями про регіональні особливості оздоблення виробів в українських національних традиціях. Керівник гуртка «Палітра» Гусаковський Д.М. під час заняття ознайомив вихованців з видатними творами мистецтва, творчістю А. Вівальді та С. Рахманінова.

Наступним етапом семінару була презентація конкурсних уроків вчителів образотворчого мистецтва Надєждинської та Долинської ЗОШ – учасників районного конкурсу «Учитель року - 2011».


 
Науково - практичний семінар вчителів іноземної мови

11.04.2011 року на базі КУ «Саратський РМК з питань освіти» відбувся науково – практичний семінар вчителів іноземної мови з теми: «Про проведення підсумкових контрольних робіт у 5 – 8 класах та ДПА в 9, 11 класах з іноземної мови. Підготовка випускників 11 класів до ЗНО».

Методистом РМК  Рубською Л.М. та вчителем – методистом Саратської ЗОШ І – ІІІ ст. Узуновою А.В. проведено практичне навчання вчителів щодо правильного оформлення учнівських робіт та їх перевірки за критеріями оцінювання. Розглянуті питання з контролю мовленнєвої діяльності учнів та визначення рівня сформованості навичок та вмінь.

 

Методист КУ «Саратський РМК з питань освіти»            Рубська Л.М.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 484 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024