Вівторок, 07.05.2024, 08:01
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2014 » Квітень » 10 » Районний етап 10-го, ювілейного, Всеукраїнського фестивалю «Молодь обирає здоров’я»
18:39
Районний етап 10-го, ювілейного, Всеукраїнського фестивалю «Молодь обирає здоров’я»

4 квітня 2014 року на базі КЗ «Саратський РБК» відбувся ІІ (районний) етап 10-го, ювілейного, Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я», який організували і провели відділ освіти та у справах сім’ї, молоді і спорту Саратської РДА і КЗ «Саратський районний БДТ».

В фестивалі взяли участь 19 команд загальноосвітніх навчальних закладів району під керівництвом своїх наставників:  заступників з виховної роботи, педагогів  - організаторів, керівників гуртків.

Зачарованою, патріотичною піснею свято відкрив керівник вокального гуртка Іглесіас А.В. На початку конкурсу ведучі (учні Світлодолинської ЗОШ І – ІІІ ст.) розкрили тему фестивалю, спрямовану на популяризацію переваг здорового способу життя, збереження власного здоров’я та здоров’я  оточуючих. Тематика виступів команд вказувала на формування безпечної поведінки, толерантного ставлення до ВіЛ-позитивних, демонструвала наслідки паління, вживання наркотичних речовин, неправильного харчування, недотримання рухового режиму тощо.

 Власне бачення проблеми з активної позиції самої молоді, що є вирішальним фактором формування мотивації на здоровий спосіб життя, продемонстрували  команди «Імпульс» Плахтіївського НВК ЗОШ № 2, «Діти за майбутнє» Мирнопільської ЗОШ І – ІІІ ст., «Здорове майбутнє» М – Новоросійської ЗОШ І – ІІІ ст.

Глибоке розуміння  і розкриття теми притаманне виступам команд «Здоровий квартал» Кривобалківської ЗОШ І-ІІІ ст.,  «Живчики» Новоселівського НВК. Своїм артистизмом і приємною аурою вразила команда «Діти сонця» Долинської ЗОШ І – ІІІ ст.

Вдало розкрили теми із використанням гумору, дотепності команди «Позитив» Петропавлівського НВК та «БЕМС» Введенського НВК. А команда КВК «Три танкіста» Світлодолинської ЗОШ І – ІІІ ст. змусила всіх присутніх в залі сміятися до «сліз в очах», налаштувала на позитивні моменти, яких в нашому житті переважно більше.

Оригінально оформили виступи: за допомогою гімнастичних і силових вправ команда  «Смайлик» Ройлянської ЗОШ І – ІІІ ст.; естетично і змістовно команда «Діти сонця» Розівської ЗОШ І – ІІІ ст.

За хореографічні та вокальні здібності журі відзначило  команди «Дивосвіт» Плахтіївської ЗОШ № 3, «Вибір» Ярославської ЗОШ І – ІІІ ст., «Здорова зміна» Сергіївської ЗОШ І – ІІІ ст., «Смайлики» Надєждинської ЗОШ І – ІІІ ст., «Рефлекс» Забарського НВК.

Високим  рівнем виконавчої майстерності і режисури вирізнялися команди «Веселка» Кулевчанської ЗОШ І – ІІІ ст., «Тонус» Михайлівського НВК, «На грані» Саратського НВК, «Серцебиття» Зорянського НВК.

 Слід констатувати, що деякі команди не дотримувались Положення про фестиваль і не вклалися в часові рамки виступу.

        Максимальну кількість балів, диплом першого ступеню і право представляти на обласному фестивалі «Молодь обирає здоров’я» в м. Одесі отримали команди «Серцебиття» Зорянського НВК і «На грані» Саратського НВК.

Дипломами другого ступеню  нагороджені команди «Тонус» Михайлівського НВК, «Веселка» Кулевчанської ЗОШ І – ІІІ ст.

Дипломи третього ступеню отримали команди «Діти сонця» Розівської ЗОШ І – ІІІ ст., «Дивосвіт» Плахтіївської ЗОШ № 3.

«Фестиваль є ефективною моделлю активізації молодіжного руху, набуття молоддю позитивного життєвого досвіду, тому доречно його проводити щороку, щоб молодь справді обирала здоровий спосіб життя», - зауважила директор КЗ «Саратський районний БДТ»  Анжела Сердюк.

 

http://sarata-rda.odessa.gov.ua/


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 686 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024