П`ятниця, 29.03.2024, 12:22
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Липень » 12 » Районне свято «Родина як зірка єдина»
16:55
Районне свято «Родина як зірка єдина»

12 липня  в приміщенні Саратської районної бібліотеки пройшло районне свято присвячене Всеукраїнському дню родини «Родина як зірка єдина».

Родина як основний елемент суспільства була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь. Завдяки сім'ї міцніє і розвивається держава, зростає добробут народу.

На святковий захід були запрошені особливі сім’ї, де ангел-охоронець милується їх сімейною вдачею, де ніколи не згасає  родинне тепло. Це сім’ї Михайлови, Атанасови, Унтілови, Мовчан з смт.Сарата,  Чеботаєви з села Введінка та  Зорило  з Фараонівки.

В ході зустрічі йшла щира розмова про любов і долю, про найважливіше у житті кожної людини – сім’ю, родину, дітей. Спочатку  присутні цікаво розповідали про свої родини. Багато спогадів було про своїх бабусь та дідусей.  Розповідали про свої сімейні традиції, демонстрували свої улюблені книжки. Лунали пісні, читали зворушливі вірші та демонстрували запальні хореографічні вистави.  Звичайно, кожна родина приготувала та пригостила учасників заходу своєю кращою фірмовою стравою.

Щиро  привітала гостей заступник голови районної державної адміністрації Рузанкіна В. В., яка вручила кожній сім’ї подарунок.  А начальник відділу культури райдержадміністрації,  голова громадської організації «Жінки Саратщини»  Колісник Н. А.  подарувала пісню Назарія Яремчука «Родина, родина».

Що казати, свято видалось напрочуд теплим і щемливим. Напевно тому у залі  панувала лише атмосфера добра, радості та позитиву.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 453 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024