П`ятниця, 26.04.2024, 02:26
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 10 » Районна призовна комісія обговорила проблемні питання весняного призову.
14:00
Районна призовна комісія обговорила проблемні питання весняного призову.

5 травня 2017  року відбулося засідання районної призовної комісії (голова – керівнк  апарату РДА Кімліченко Л.В.) за участю в.о. голови  райдержадміністраії Переправки Ю.П., заступника голови районної ради Небоги О.І.,  військового комісара  Саратсько - Татарбунарського об’єднаного райвійськкомату  підполковника Скрипника І.О., заступника начальника районного відділення поліції  Влаєва Є.П., членів комісії. 

       В ході наради розглянуті проблемні питання   проведення весняного  призову  на строкову військову службу та щодо координації взаємодії відповідальних органів – райдержадміністрації, райвійськкомату, органів місцевого самоврядування та  поліції  для  виконання  планових завдань щодо забезпечення відбору  призовників на військову службу . Згідно з планом  обласного військкомату  з комплектування  особового складу по Саратському району  передбачається призов на військову службу   21 військовослужбовця.      

     Як відзначив Скрипник І.О., за результатами аналізу військового відомства Одещини, Саратський район перебуває у числі  відстаючих по показникам залучення  на військову  службу. Військовий  районний комісар підкреслив, що військовослужбовці строкової служби  не залучаються до виконання завдань  в зоні проведення АТО, чого зазвичай  бояться більшість батьків  та призовників.  А призовники, які йдуть на військову службу отримують передбачені законодавством соціальні гарантії. І це представникам місцевого самоврядування потрібно пояснювати людям при врученні повісток.    

 За результатами засідання  призовної комісії  вирішено провести найближчим часом зустріч з селищним та сілкими головами, начальниками столів військового обліку щодо визначення  плану дій та координації зусиль для забезпечення  виконання Закону України «Про військовий обов’язок і  військову службу» на території Саратського району. 

       Також учасники засідання  обговорили з   керівництвом управління освіти, сімї та молоді та спорту райдержадміністрації  умови та порядок проведення в Саратському районі  військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 509 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024