П`ятниця, 29.03.2024, 00:24
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Червень » 22 » Районна комісія розглянула питання щодо використання коштів державної субвенції на придбання житла
10:35
Районна комісія розглянула питання щодо використання коштів державної субвенції на придбання житла

21 червня 2018 року відбулось засідання комісії з питань визначення напрямів та об’єктів,   на які буде спрямовано у 2018 році субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання. Роботу комісії очолила заступник голови Саратської районної державної адміністрації Рузанкіна В.В.

Участь у засіданні прийняли працівники структурних підрозділів  районної державної    адміністрації:  служби у  справах  дітей, фінансового управління, управління  освіти, сім’ї, молоді та спорту, управління соціального захисту населення, юридичного сектору, сектору житлово-комунального господарства та інфраструктури, а також представники районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Згідно з порядком денним було розглянуто три питання, зокрема про проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, про потреби в забезпеченні та в подальшому придбанні соціального житла для осіб з числа дітей-сиріт, інформація про кількість та вартість об’єктів, що придатні для придбання та знаходяться на території Ярославської сільської ради, наявність відповідних документів на них. Питання про придбання соціального житла на території Міняйлівської сільської ради перенесено на наступне чергове засідання у зв’язку з неявкою представників Міняйлівської сільської ради.

Всі питання порядку денного були колегіально розглянуті в рамках законодавства України, одноголосно прийняті відповідні рішення, які захищають права та відповідають інтересам осіб з числа дітей-сиріт.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 407 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024