П`ятниця, 19.04.2024, 19:53
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Листопад » 29 » Радулов Семен Вікторович – лауреат щорічної Премії Одеської обласної ради
10:58
Радулов Семен Вікторович – лауреат щорічної Премії Одеської обласної ради

27 листопада 2018 року голова Одеської обласної ради Анатолій Урбанський нагородив дипломами лауреатів щорічної Премії Одеської обласної ради талановитій молоді за особисті досягнення у різних сферах суспільного життя у 2018 році.

«Я пишаюся тим, що наша Одеська область багата на талановитих людей. А це означає, що у нашої країни є світле майбутнє. Я щиро бажаю вам й надалі наполегливо слідувати поставленої мети, підкорювати нові вершини на благо Одещини і країни. А ми зі свого боку, як представники влади, готові усіляко сприяти вашому розвитку», - наголосив Анатолій Урбанський під час вітальної промови.

Для участі у боротьбі за здобуття премії допускаються школярі, студенти, молоді фахівці Одещини віком від 14 до 35 років, які досягли особливих успіхів у професійній, науковій, творчій, громадській діяльності та спорті. Премії присуджуються у 10-ти номінаціях на конкурсних засадах, у кожній з номінацій за трьома призовими місцями: І місце – 10000 грн.; ІІ місце – 7000 грн.; ІІІ місце – 5000 грн. (з урахуванням податків).

Цього року було розглянуто 118 заявок на участь у конкурсі. Конкурсною комісією було відібрано 31 лауреата у 9-ти номінаціях, зокрема у  номінації «За педагогічні досягнення» друге місце посів  Радулов Семен Вікторович, вчитель фізичного виховання Петропавлівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ (ясла-садок)» Саратської районної ради Одеської області.

Нагадаємо, що наприкінці вересня 2018 року КУ «Саратський РМК з питань освіти» були подані документи та матеріали на 2 кандидатів від закладів загальної середньої освіти району (1 вчителя та 1 учня) для участі у змаганнях з присудження щорічної Премії.  Радулов С.В. у минулому навчальному році став переможцем обласного туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2018» у номінації «Фізичне виховання», а його учні – постійні переможці та призери районних, обласних і всеукраїнських спартакіад, турнірів, змагань тощо.

Щиро вітаємо Семена Вікторовича з визначним досягненням і бажаємо наснаги та енергії для подальших чудових звершень!

 Дудуш І.І., методист КУ «Саратський РМК з питань освіти»

(за матеріалами офіційного сайту Одеської обласної ради http://oblrada.odessa.gov.ua)

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 263 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024