П`ятниця, 19.04.2024, 03:39
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2018 » Квітень » 23 » «Психолого-педагогічний супровід дітей з девіантною поведінкою (практичний досвід)»
11:42
«Психолого-педагогічний супровід дітей з девіантною поведінкою (практичний досвід)»

19.04.2018 року відбулося чергове засідання творчої групи працівників психологічної служби закладів освіти Саратського району, яка працює над проблемою «Психолого-педагогічний супровід дітей з девіантною поведінкою (практичний досвід)».

На засідання були запрошені представники районних служб: Ковальчук С.В., начальник служби у справах дітей Саратської РДА, Граматік О.О., начальник Саратського районного Центрусоціальних службдля сім’ї, дітей та молоді,Власенко М.А.,фахівець із соціальної роботиСаратського районного Центрусоціальних службдля сім’ї, дітей та молоді,Петкович З.А., начальник Саратського районного сектору з питань пробації,Арнаутова В.Г., старший інспектор з ювенальної превенції Сектору превенції Саратського ВП Білгород-Дністровського ВП ГУНП України в Одеській області, майор поліції, які розповіли про співпрацю причетних служб по роботі з профілактики девіантної поведінки серед неповнолітніх та соціальний супровід дітей, які скоїли правопорушення, провели аналіз скоєних правопорушень, а також про поліпшення співпраці між службами та закладами освіти у напрямку виявлення сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, проведення спільної профілактичної роботи серед учнівської молоді з превентивного виховання.

Учасники творчої групи підкреслили, що основи виховання закладаються в сім’ї, а девіантна поведінка учня – це наслідок неуважності, байдужості до дитини з боку батьків, неправильні методи, які обрали батьки для виховання своїх дітей, замало часу вони приділяють спілкуванню зі своїми чадами.

В ході засідання був визначений план дій практичного психолога та соціального педагога у напрямку проведення роботи з дітьми, схильними до правопорушень, ведення документації, методи діагностування та корекційної роботи з дітьми «групи ризику».

Під час засідання були розглянуті мотиви поганої поведінки дитини та засоби попередження і припинення кожного з видів.

З учасниками творчої групи своїм досвідом роботи з даного питання поділилися Богданова М.П., практичний психолог Саратський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» та Лук’янчук Л.С., практичний психолог Ройлянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Учасники творчої групи розробили рекомендації для батьків та педагогів щодо проведення роботиз профілактики девіантної поведінки серед неповнолітніх.

 Методист з психологічної служби КУ «Саратський РМК з питань освіти» Бєлоус О.І.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 537 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024