Четвер, 25.04.2024, 14:13
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 7 » Проведений «Ярмарок професій», на якому була представлена професія «соціальний працівник».
16:28
Проведений «Ярмарок професій», на якому була представлена професія «соціальний працівник».

В першу неділю листопада Україна відзначає День працівника соціальної сфери. З нагоди свята 04.11.2016 року Саратським центром зайнятості, за участю представників соціальних служб району, був проведений «Ярмарок професій», на якому була представлена професія «соціальний працівник». 
В цей день до нас завітали учні 11 класів Саратської школи-гімназії. З привітаннями до них звернулась в.о. директора Саратського РЦЗ Осипенко О.І., яка розповіла дітям про професію соціальний працівник. Девізом для цієї професії, сказала Ольга Ігорівна, може слугувати вислів І.Франко: «Життя людини до тих пір
  має цінність, поки людина може допомагати іншим». Адже соціальна робота невідривна від суспільства і спрямована на усі його проблемні прошарки. Тому необхідність у соціальній роботі існуватиме доки існує суспільство, навіть за найвищого його розквіту, не кажучи вже за суспільство у кризовій ситуації. 

Начальник Саратського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Квітченко О.О. зупинилась на такому важливому питанні, як вимоги до соцільного працівника, оскільки в своїй роботі приходиться стикатися з багатьома людьми і частіше всього це неблагополучні родини, люди з вадами, старі та одинокі люди. Тому дуже важливо мати професійний такт, бути відкритим і співучасливим до чужих труднощів, уміти спілкуватися та надавати інформацію, зберігати витримку, залишаючись доброзичливим і чуйним до клієнта, вміти приймати рішення в несподіваних, навіть екстремальних, ситуаціях. Адже робота з людьми вимагає не лише самовідданості, людяності та поваги, а й безмежної доброти. 
Заступник начальника управління ПФУ в Саратському районі Чуйко Л.Ф. розказавши запрошеним про роботу, яка ведеться Пенсійним фондом, підкреслила, що люди які працюють в соціальній сфері взаємодіють з великою кількістю джерел інформації, тому весь час необхідно розширювати кругозір та вдосконалювати свої знання, причому не якоїсь конкретної однієї галузі, а багатьох: юридичної, економічної, медичної, соціальної, педагогічної.
Останьою перед школярами виступила начальник служби у справах дітей Саратської РДА Ковальчук С.В., сама за фахом психолог, зазначила, що дуже важливим є морально-психологічне задоволення від праці. Коли працюєш зі слабшими, стаєш сильнішим сам. Зрештою, це просто цікаво - знайомитися зі сферами життя, про які лише чув, і не просто знайомитись, а й допомогати людям долати життєві труднощі. 
Дуже сподіваємось, що зустріч була корисною і можливо допомогла комусь вибрати свій шлях в житті.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 444 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024