П`ятниця, 19.04.2024, 04:51
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Вересень » 5 » Приємна спортивна новина із столиці!
15:22
Приємна спортивна новина із столиці!

Дуже приємна новина для селища Сарата та і взагалі для Саратського району! Наша волейбольна зірка Владислав Федорович Христов приймав участь у фінальному турі чемпіонату України з пляжного волейболу. Змагання відбувалися з 31-го серпня по 3-є вересня у Києві на пляжних майданчиках "Екстрим Парку". Напарником нашого земляка як і в попередніх змаганнях бувмайстер спорту міжнародного класу Олександр Борисович Иойшер  . 

Влад та Олександр довго готувалися до фіналу на пляжних майданчикх Одеси. У ході турніру їм попадалися імениті та відомі у світових змаганнях та Україні пари. З рахунком 2:1 хлопці обіграли володарів кубку України пару Сергієнко / Лисяний, призерів чемпіонату України Романенко / Остапенко, майстрів спорту міжнародного класу Медянік / Резнік.

Матчі фінального дня транслювалися у прямому ефірі на телеканалах ХSport та Спорт-1, а також на каналі ФВУ у Youtube. 

У матчі за бронзу нйтитулованішого етапу чемпіонату України Владислав та Олександр зіграли з неодноразовими чемпіонами України Ягославом Гордєєвим та Євгеном Жарвлем. Дуже непростий видався поєдинок, але наші хлопці виявилися кращими, більш емоційними. З рахунком 2:1 Влад та Олександр взяли бронзу!

Вітаємо Владислава із таким високим здобутком! Для селища Сарата та Саратського району це перше та найвище досягнення у пляжному волейболі України! Влад та Олександр увійшли в історію Українського волейболу, коли прийняли участь у сніжному волейболі у Туреччині, де виграли бронзу туру.

Побачити гру та відчути атмосферу запального фіналу можна у записі нижче:

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 855 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024