Субота, 20.04.2024, 15:27
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Жовтень » 25 » Презентація роботодавця
15:15
Презентація роботодавця

Одим з найдієвіших способів надання громадянам допомоги у підборі підходящої роботи, а роботодавцю – необхідних працівників, є проведення «Презентацій роботодавця». Так 21 жовтня 2016 року, з метою якісного підбору персоналу для укомплектування підприємства кадрами, в приміщенні Саратського районного центру зайнятості пройшла презентація ПАТ «Приватбанк».

В.о. директора Саратського РЦЗ Осипенко Ольга представила запрошеним на захід особам які шукають роботу керівника  Саратського відділення ПАТ«Приватбанк» Григор’єву С.В. та коротко розповіла присутнім про мету заходу, а саме про наявність працевлаштування на посаду касир-операціоніст та сприянні прямому контакту того,  хто пропонує роботу та тих хто її шукає.

Після чого до запрошених звернулась  Світлана Володимирівна: «Приватбанк – дуже креативний банк,- почала вона свою промову. На сьогоднішній день це найбільший приватний банк України. Тому до працівників, які працевлаштовуються до нас на роботу досить високі вимоги. Людина повинна бути комунікабельна, добре володіти комп’ютером, бути відповідальною та чесною. Взамін пропонується  доволі велика заробітна плата.»

В процесі спілкування шукачі роботи мали змогу безпосередньо у роботодавця  отримати вичерпні відповіді на запитання щодо графіку роботи, умов праці, проходження навчання, розміру  заробітної плати. Бажаючі працювати на даному підприємстві залишили своє резюме та подякували роботодавцю за проведену зустріч.

Презентація роботодавця пройшла змістовно. На заході були присутні 11 осіб з числа шукачів роботи, направлення на працевлаштування планується видати 7 особам.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 433 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024