П`ятниця, 26.04.2024, 06:28
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Листопад » 18 » Працівників сільського господарства Саратщини привітали з професійним святом.
17:24
Працівників сільського господарства Саратщини привітали з професійним святом.

Щорічно у третю неділю листопада в Україні відзначається День працівників сільського господарства. Сьогодні, 18 листопада 2016 року, в Саратському районному будинку культури, відбулися урочистості, де  сільських трудівників   району привітали  з  професійним святом.

 У залі були присутні в.о. голови райдерждмінстрації Переправка Ю.П.,  заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В, заступник голови районної ради Небога О.І,  керівники сільгосппідприємств, ветерани праці, фахівці тваринницької та рослинницької галузей, передові механізатори та  інші працівники сільського господарства, фахівці відділу агропромислового та економічного розвитку  райдержадміністрації. 

Відзначення в нашій державі Дня працівників сільського господарства - це визнання державою звитяжної праці селянина. Аграрний сектор є основою економіки  Саратського району. На сьогодні в районі працюють 147 сільгоспідприємств, в тому числі: сільськогосподарських виробничих кооперативів - 10,  акціонерних товариств - 4, приватних сільськогосподарських підприємств - 4, товариств з обмеженою відповідальністю - 4, фермерських господарств - 125.

Як відзначалося у вітальних промовах в.о. голови РДА Переправки Ю.П. та заступника голови районної ради Небоги О.І., цього року  аграрії району досягли рекордного врожаю по урожайності та по валовому намолоту зерна. Загальний валовий збір зерна ранніх зернових  та зернобобових культур в цілому по району по базовим сільгосппідприємствам, фермерським господарствам, іншим агроформуванням та  господарствам  населення  отриманий  від  урожаю  2016 року, склав понад  300 тисяч тонн, середня урожайність становить більше 52,0 цнт. з гектара. По сільськогосподарським підприємствам середня врожайність склала майже 54,0 цнт. з гектара. Завдячуючи цим показникам, наш Саратський район вже кілька років поспіль залишається лідером в Одеській області.

За результатами цьогорічної роботи сільськогосподарської галузі кращим керівникам сільськогосподарських формувань та їх працівникам були вручені Подяки  департаменту агропромислового розвитку Одеської обласної державної адміністрації  та Грамоти районної державної адміністрації та районної ради.

Цікавою концертною програмою привітали з професійним святом сільгоспрацівників і  учасники художньої самодіяльності району у співрапці з фахівцями відділу культури райдержамінстрації та працівниками районного будинку культури.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 585 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024