П`ятниця, 26.04.2024, 08:50
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Травень » 30 » Позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.
18:22
Позачергове засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС.

29 травня 2017 року в.о. голови райдержадміністрації Переправа Ю.П. провів позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації, на якому розглянуто питання щодо спалаху захворювання на африканську чуму свиней на території свиноферми Великорибальського психоневрологічного будинку інтернату (с. Великорибальське)

Як повідомила в.о. начальника управління Держпродспоживслужби в Саратському районі Швець А.І., 24 травня 2017 року  на   свинофермі Великорибальського психоневрологічного будинку-інтернату  встановлен загибель свиней  в кількості 4 голів.

Патологічний матеріал було направлено на експертизу до Одеського  філіалу  Державного науково-дослідного  інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи Державного науково – дослідного  інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно -  санітарної експертизи (м. Київ), де згідно результатів досліджень було виявлено ДНК вірус  африканської чуми свиней. За інформацією Швець А.І. фахівцями Держпродспоживчслужби та районної служби з надзвичайних ситуації було вжито необхідних заходів для ліквідації наслідків надзвичайної ситації: проведено евтаназію наявного  на свинофермі поголів’я, спалено  трупи тварин, проведено дезінфекцію приміщень та території свиноферми хлором, з метою недопущення несанкціонованого забою та вивозу свиней з прилеглих територій встановлено поліцейські пости.   

     За результатами доповіді та обговорення, комісія ТЕБ та НС  вирішила встановити, що  ситуація зі спалахом  африканської чуми свиней, за класифікаційними ознаками попередньо підпадає під надзвичайну ситуацію місцевого рівня та рекомендувала профільним службам продовжити проведення робіт з ліквідації надзвичайної ситуації. Також комісія вирішила дозволити райдержадміністрації виділити  управлінню Держпродспоживчслужби у  Саратському районі  з резервного фонду районного бюджету 200 літрів бензину на  проведення заходів з ліквідації надзвичайної ситуації та  виконання карантинних заходів.

    Також в ході засідання комісії з питань ТЕБ та НС в.о. начальника Саратського районного сектору ДСНС  Гросу О.І. доповів про заходи щодо забезпечення протипожежного захисту природних екосистем та сільгоспугідь у весняно-літній пожежонебезпечний період 2017 року.  За результатами обговорення  комісія надала керівникам підприємств, установ  та організацій, базових господарств та  місцевим радам низку рекомендацій щодо дотримання правил протипожежної безпеки,  а таж дозволила  райдержадміністрації використовувати матеріальний резерв (бензин) на  випадок пожеж на території району по необхідності.

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 367 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024