П`ятниця, 19.04.2024, 04:15
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2016 » Липень » 20 » Позачергове пленарне засідання сьомої сесії Саратської районної ради
15:50
Позачергове пленарне засідання сьомої сесії Саратської районної ради

​15 липня 2016 року  відбулося  позачергове пленарне засідання сьомої сесії Саратської районної ради сьомого скликання, яке провів голова райради Райнов Б.І. У засіданні взяли участь голова Саратської радержадмінстрації Лев М.О., заступник голови райдержадміністрації Ротар В.В., депутати Одеської обласної ради Чиклікчи Г.Г. та Сулаков О.С.,  керівники структурних підрозділів РДА, сільські голови. 

 В ході засідання депутати райрад затвердили  внесення змін  до районної комплексної програми «Здоров’я» на 2016-2017 роки, внесення змін і доповнень до районного  бюджету на 2016 рік, заслухали  інформацію начальника Саратського  відділення поліції Білгород-Дністровського відділу поліції ГУНП України в Одеській області Перебийносюка  Р.М. про стан боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності на території Саратського району за  2015 рік.

     Далі присутні на сесії  заслухали звіт головного лікаря Комунального закладу «Саратська районна лікарня» про роботу закладу за 2015 рік. За результатами розгляду та тривалого обговорення стану фінансово-господарської діяльності, з урахуванням висновків двох перевірок – районної та обласної комісій, депутати визнали роботу закладу  незадовільною та наступним рішенням звільнили Димуру Є.З. з посади головного лікаря КЗ «Саратська районна лікарня». Тимчасово виконуючою обов’язки головного лікаря ЦРЛ було призначено заступника головного лікаря Фабрикатор О.О.        

Також районної радою  було ухвалено низку рішень з майнових питань, зокрема щодо передачі комп’ютерної техніки сільським бібліотекам,  передачі в оренду нерухомого майна, вилучення з оперативного управління  КЗ «Саратський МНВК» шкільних автобусів  та закріплення їх за Саратською, Успенівською та Надеждинською школами, про дачу згоди на прийняття пам’ятника «Курган Слави» до спільної власності територіальних громад сіл, селища Саратського району.       

           Депутати надали доручення голові районної ради Райнову Б.І укласти з КП «Облтрансбуд» договір про делегування функцій замовника для реалізації проектів, які фінансуватимуться з обласного бюджету. Також районна рада  ухвалила звернення до керівництва та депутатів обласної ради, зокрема депутатів від нашого району - Чиклікчи Г.Г. та Сулакова О.С. щодо повернення 4,8 млн.грн., які були раніше передбачені в обласному бюджеті на Саратську районну лікарню, але на останній сесії обласної ради були розподілені на інші об’єкти.

     Голова райдержадміністрації Лев М.О. вкотре звернув увагу депутатів на той факт, що забезпечення належного матеріального стану Саратської ЦРЛ на сьогодні є стратегічним пріоритетом, оскільки нині вирішується питання визначення госпітальних округів. А від того, де буде розміщено госпітальний округ, залежить і питання збереження району в процесі децентралізації та реформування адміністративно-територіального устрою.

      Як повідомив голова райдержадміністрації, на вчорашній нараді в обласній облдержадміністрації  робочою групою було вирішено надати пропозиції уряду щодо  розміщення такого округу в Сараті  або Арцизі. Остаточне рішення прийматиметься на рівні Міністерства охорони здоров’я.  «На сьогодні  у нас є всі шанси для того, щоб рішення було прийняте на користь Саратського району. Однак для цього повинна бути спільна позиція і зацікавленість в тому, щоб належним чином підготувати матеріально-технічний стан лікарні, не лише керівництва і депутатів району, а і  й депутатів обласної ради» - зауважив Михайло Лев.            

 Наприкінці сесії депутати також підтримали низку депутатських запитів та спільно з сільськими головами обговорили проблемні питання процесу децентралізації та об’єднання громад в районі. В ході обговорення було підтримано пропозицію щодо  належної підготовки цього питання для розгляду на одній з наступних  сесій райради.

 

 


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 767 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024