Четвер, 28.03.2024, 13:34
Приветствую Вас Гість | RSS
Опитування
На каком этапе развитие поселка?
Всього відповідей: 285
вхід
Логін:
Пароль:

Главная » 2017 » Квітень » 7 » «Поки учні відпочивають, вчителі навчаються та обмінюються досвідом роботи»
11:54
«Поки учні відпочивають, вчителі навчаються та обмінюються досвідом роботи»

Протягом тижня з 27.03. по 31.03.2017 р. на базі Саратського НВК «ЗОШ І – ІІІ ступенів-гімназія» методистами КУ «Саратський РМК з питань освіти» проведено практичні семінари з вчителями початкових класів, російської мови та літератури, зарубіжної літератури, хімії, біології, географії, основ здоров’я, природознавства, математики, інформатики, молдовської мови та літератури, трудового навчання, технологій, музичного та образотворчого мистецтва, фізичної культури та «Захисту Вітчизни».

Питання, які розглядались на семінарах, дуже актуальні та відповідають вимогам сьогодення. Це обговорення Концепції розвитку освіти «Нова українська школа», робота в репозитарії з вибору підручників для учнів 9 класу, надання методичних рекомендацій вчителям з удосконалення навчально-виховного процесу, з організації роботи в напрямку виховання громадянина, патріота України, збереження здоров’я всіх учасників навчально-виховного процесу.

Теоретичні питання переплітались з практичними, а саме: проведення майстер-класів, елементів тренінгу, хвилинок релаксації і психологічного розвантаження. Живе обговорення  питань, вирішення проблемних ситуацій та дискусій стали якісним стрибком вдосконалення та підвищення педагогічної майстерності вчителів.

Отримані знання та навички стануть у нагоді як малодосвідченим вчителям, так і тим, у кого за плечима великий досвід роботи.

Завідувачка КУ «Саратський РМК з питань освіти» Караулан М. С.


ПОСЛЕДНИЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ
Аренда 
Сдаю дом с удобствами и мебель... 
Предлагаю вкусовые добавки для... 
Сдам квартиру 


Просмотров: 464 | Добавил: world-of-sarata | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Інші новини
Пошук
Сайт п. Сарата
Расскажите о нас
Мастер рип
Все права на сайт защищены, принадлежат их законному владельцу и охраняются законодательством Украины.

Большая часть материалов созданы владельцем сайта.
Дорогие конкуренты! Копирование контента, размещенного на сайте и использование его в коммерческих целях будет расценено как воровство. Последствия гарантируем.

ViDiS © 2008-2024